Prime Matter ve Nightdive Studios, orijinal bilim kurgu macerasını yeniden başlatmak için birlikte çalıştı. System Shock Remake 2022’de gelecek. Koch Media’nın yeni yayıncısı Prime Matter, Nightdive Studios ile bir ortaklık kurduğunu duyurdu ve ilk olarak 1994’te piyasaya sürülen klasik SF Adventure System Shock’ın yeniden çevrimini yayınladı. Yayıncılık sözleşmesi, konsolda video oyunlarının dünya çapında dağıtımını içermekte.

Bu canlandırma birinci şahıs bakış açısını koruyor ve yeni hayranlar ve klasik müzik severler için yeni yüksek çözünürlüklü grafikler, güncellenmiş kontroller, geliştirilmiş bir kullanıcı arayüzü ve yeniden düzenlenmiş müzik ile efsaneyi yeniden keşfetme fırsatı sunuyor.

System Shock Remake yeniden dönüyor

Terk edilmiş bir uzay istasyonunda yer alan System Shock, bizi hayatta kalmak için savaşmamız ve tüm insanlığı yok etmek isteyen kötü AI SHODAN’ı (Sentient Hiper Optimize Edilmiş Veri Erişim Ağı) yenmemiz gereken düşmanca bir ortama yerleştiriyor.

System Shock remake Nightdive Studios tarafından yayımlanacak

Nightdive Studios, yüksek kaliteli bir oyun deneyimi sağlamak ve video oyunlarının mirasına saygı göstermek için eski System Shock ekip üyeleriyle yakın bir şekilde çalıştı. Ana sahne Citadel Station, yeni alanlar, tuzaklar, bulmacalar ve sırlarla daha da büyüyor ve ürkütücü oluyor.

GeForce Now’a gelmesi beklenen oyunlar hangileri?

Nightdive Studios’un kurucusu ve CEO’su Stephen Kick, haber vesilesiyle, “System Shock gerçek bir aşk emeğiydi ve hedefimiz her zaman mükemmele yakın bir oyun sunmak oldu” dedi. “Bu hedefe ulaşmak için Prime Matter ile ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz ve bunu Nightdive Studios’un büyümesinde önemli bir adım olarak görüyoruz.”

“Başlığın yeniden düzenlenmesi, hem dijital hem de fiziksel formatta dünyanın dört bir yanındaki hayranlara System Shock sunmamıza ve ayrıca hayranlarımıza ve özellikle Kickstarter’daki binlerce takipçimize olan taahhütlerimizi eksiksiz olarak yerine getirmemize izin verecek. ki bu oyun asla mümkün olmazdı ”.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir