Apple Vision Pro’nun kullanıma sunulması sonrasında özel program ve oyunlar da tanıtılmaya başlandı. Yeni oyun Synth Riders oldu.

Kluge Interactive tarafından geliştirilen ve ilgi gören ritim oyunu Synth Riders için yeni versiyon duyurusu yapıldı. Tanıtımda oyunun Apple Vision Pro için yeniden işlendiği ve yeni sürümün Apple’ın gözlükleriyle tam uyumlu olduğu ifade edildi. Geliştiricilerin tanıtımında cihazın tüm özelliklerinin oyunda kullanılabileceğini ifade etti.

Apple Vision Pro’da Synth Riders Çok Farklı

Apple Vision Pro’ya özel olarak Synth Riders daha yeni bir görünüm sunarken oyuncuların oyuna daha fazla dahil olmasını da sağlıyor. Lansman sırasında 70’e yakın şarkının yer alacağı belirtilirken oyunun gidişatına göre içeriğin de arttırılması bekleniyor. Oyunun gözlüğe özel sürümünde oyuncular, notaları kendi elleriyle çalıyor. Özel el takibi eklentileriyle birlikte oyunu oynayabilecek Apple Vision Pro kullanıcıları, müzik oyunuyla keyifli anlar geçirebilir.

Synth Riders’ın Apple Vision Pro'ya Özel Sürümü Duyuruldu
Synth Riders’ın Apple Vision Pro’ya Özel Sürümü Duyuruldu

Yeni sürüm ile ilgili ilk açıklama Kluge CEO’su Arturo Perez’den geldi. Arturo Perez yaptığı açıklamada: “Apple Vision Pro’daki Synth Riders ile sevilen ritim oyunumuzu yeni görseller ve oynanışla yeniden inşa ettik. Oyuncular müziği tamamen yeni bir şekilde hissetmelerine olanak tanıyan sürükleyici el takibi ve etkileşimli efektlerle oyunu deneyimliyor. Synth Riders oyununun her zaman sunduğu keyif şimdi daha da artıyor. Oyuncular hareket, görseller ve müziğin mükemmel birleşiminin ‘akış durumunda’ adeta kendilerini kaybedecek.” dedi.

Synth Riders 2018 Yılında Tanıtılmıştı

Synth Riders ilk kez 2018 yılında tanıtılmış ve oyuncularla buluşmuştu. Oyun daha sonrasında VR ve özel donanımlar için geliştirilmişti. Bu nedenle Apple Vision Pro için yapılan sürüm sürpriz olmadı. Oyun şu anda Apple Vision Pro’nun yanı sıra Meta Quest, SteamVR, Viveport ve PlayStation VR’da oynanabilir durumda. Oyunla ilgili hazırlanan özel tanıtım ise şöyle;

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir