Walmart Super Mario RPG severler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Sevilen oyun şimdi 15 dolar daha düştü! Bu indirim sayesinde  Mario’nun efsanevi macerasına atılmak için güzel bir fırsat doğdu. İster kendinizin oynaması için ister de bir sevdiğinize hediye olarak düşünün, bu indirim fırsatı her oyuncunun koleksiyonunda olması gereken bir oyunu erişilebilir kılıyor. Bilindiği üzere ülkemizde Nintendo oyunları TL bazlı yerine dolar bazlı satılıyor. Bu da kur farkından dolayı oyunları satın almamız konusunda zorluk teşkil edebiliyor. 

Walmart’ta Nintendo Switch kullanıcıları için kaçırılmaması gereken bir fırsat var. Şu an fiziksel Super Mario RPG oyununda büyük bir indirim uygulandı. Oyunun fiyatı 59.99 dolardan 44.88 dolara düştü bu da  alıcıların 15.11 dolarının ceplerinde kalmasını sağlıyor. . Bu tür indirimler genelde belirli sayıda kişi ile sınırlı olduğu için fırsatı değerlendirmek isteyenlerin hızlı davranması tavsiye ediliyor.

Switch sahiplerini sevindiren haber! Super Mario RPG fiyatı 15 dolar birden düştü!

Switch sahipleri için Super Mario RPG fiyatı artık 15 dolar daha ucuz!
Switch sahipleri için Super Mario RPG fiyatı artık 15 dolar daha ucuz!

Super Mario RPG, SNES dönemine yetişemeyenler için harika bir keşif olanağı sunuyor ve bu olanak sayesinde oyunun neden klasik bir eser olarak kabul edildiğini herkes çok rahat anlayabiliyor. Oyun, zamandan bağımsız bir deneyim sunarak, mevcut sistemler üzerindeki sıradanlığı aşıp, Mario’nun en beklenmedik macerasının neden hala çok sevildiğini kanıtlıyor. Ek olarak Nintendo Switch platformunda daha fazla oyun indirimi arayan kullanıcılar için Amazon’da bir alana diğeri %50 indirim fırsatı başta olmak üzere, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ve Super Mario Bros. Wonder gibi oyunlarda da indirim fırsatları bulunuyor. 

Özellikle Super Mario Bros. Wonder için yapılan ilk indirim, fiyatı 50 dolara indirerek, oyun severler için ilgi çekici bir teklif sunuyor. Bu ve bunun gibi fırsatlar, oyun kütüphanenizi büyütmek için harika bir fırsat doğuruyor. Bu fırsatlar sadece oyunlarla da kalmıyor; Amazon’daki indirimler ayrıca Blu-ray’ler, kitaplar ve daha fazlasını içeriyor. İndirim bekleyenlerin ve oyun severlerin bu tekliflere göz atıp değerlendirmesi, sevdikleri oyunları uygun fiyatlarla alma ihtimalini yükseltiyor. Bu indirimlerle birlikte, Nintendo Switch sahipleri hem klasik hem de yeni oyunlara erişim kazanarak oyun tecrübelerini çoğaltabilirler.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir