Microsoft, Çarşamba günü yeni bir lansman yapacak. Tanıtım ile birlikte Surface Pro 8 modelinin tanıtılması bekleniyor.

Yeni haftanın en çok dikkat çeken şirketlerinden bir tanesi Microsoft olacak. Zira yapılan son sızıntıda Surface Pro 8 ile ilgili çarpıcı veriler paylaşılırken, Çarşamba günü özel bir etkinlik yapacağını duyuran Microsoft’un bu tanıtımında Surface Pro 8 modelini tanıtılacağı da ortaya çıktı.

Twitter üzerinden paylaşılan yeni raporlara göre yeni modelde dar çerçeveli bir tasarım tercih edilecek. Tasarımdaki dar çerçevenin yanı sıra, cihaz 2 ThunderBolt bağlantı noktasına sahip. 13 inç boyutunda bir ekranı bulunacak olan yeni modelde yenileme hızı da oldukça üst seviyede. Yapılan sızıntıya göre yeni cihazlardaki ekran yenileme hızı 120 Hz olacak. Böylece önceki modellere göre ciddi bir yükseltme yapmış olacak Microsoft, yeni modellerinde daha iyi bir deneyim sunacak.

Microsoft Surface Pro 8 Özellikleri neler?

Twitter üzerinden yapılan son sızıntıya göre yeni modellerde yer alması beklenen özellikler şöyle;

  • Intel’in 11. nesil çekirdek işlemcisi
  • 13 inç 120Hz yüksek yenileme hızı, dar kenarlıklı ekran çerçevesi
  • Windows 11 işletim sistemi
  • Çift Thunderbolt Arabirimleri
  • Değiştirilebilir SSD sabit sürücüler

Yeni modellerde çıkarılabilir ve değiştirilebilir bir SSD desteğinin sunulması, yapılacak en büyük yenilikler arasında yer alıyor. Kuşkusuz tüm bunlar, kesinleşmiş özellikler değil ve şirket tarafından yapılacak tanıtım ile birlikte yeni modellerde nasıl bir yeniliğe yer verildiği net olarak görülebilecek.

22 Eylül’de hangi cihazlar tanıtılacak?

Surface Pro 8’in yanı sıra şirketin 22 Eylül tarihinde yapacağı tanıtımda hangi modellere yer vereceği de merak ediliyor. Yapılan ilk paylaşımlara göre Surface Pro 8 ile birlikte farklı modellere de yer verilecek. Resmi olmayan son raporlara göre şirket 22 Eylül tarihinde yapacağı tanıtımda Surface Pro 8’i, Surface Go 3’ü, yeni tasarlanmış bir Surface Book 4’ü, güncellenmiş bir Surface Pro X’i tanıtacak.

Yeni sızıntılar ve raporlar ile birlikte tanıtılacak modellere yönelik büyük bir ilgi uyandıran Microsoft, özellikle sızdırılan verilere yakın bir modeli piyasaya sunarsa, çok daha yüksek satış rakamlarına ulaşabilir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir