Sünger Bob Kare Pantolon, çocuklar ve yetişkinler tarafından sevilen bir animasyon dizisi olarak, uzun yıllardır ekranlarda yer alıyor. Dizinin 15. sezonu da resmi olarak onaylandı ve 2024 yılında yayınlanacak.

spongebob

15. sezonda neler olacak?

Nickelodeon kanalının duyurusuna göre, 15. sezonda Sünger Bob ve arkadaşları, Bikini Kasabası’nda yeni ve eğlenceli maceralara yelken açacaklar. Toplam 26 bölümden oluşan sezonda, “Sünger Bob’un Patrick’in evine taşınması” ve “Bay Yengeç’in Plankton’la iş birliği yapması” gibi ilginç olaylar yer alacak.

Sünger Bob Kare Pantolon, 1999 yılından beri Nickelodeon’da yayınlanıyor ve “21 yıl üst üste en çok izlenen animasyon dizisi” unvanını elinde tutuyor. Dizinin yaratıcısı Stephen Hillenburg, 2018 yılında hayata veda etti ancak dizinin yapımcılığı Nickelodeon tarafından hâlâ devam ettiriliyor.

Dizinin yeni bölümlerini Nickelodeon’da izleyebilirsiniz. Ayrıca 1-12. sezonlar Paramount+ üzerinden de erişilebilir durumda. Bunun yanı sıra Sünger Bob hayranlarını sevindirecek bir haber de Netflix’ten geldi. Sünger Bob’un yeni filmi Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie, yakında Netflix’te sevenleri ile buluşacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir