Rocksteady Studios tarafından yapılan açıklamada 2020 yılından beri piyasaya sürülmesi beklenen oyun için bir hayal kırıklığı yaratan karar daha duyuruldu. 

Suicide Squad: Kill the Justice League adlı oyunu 2020 yılında duyuran ve DC evrenine yönelik iddialı bir oyun geliştirileceğini söyleyen Rocksteady Studios, yeni bir açıklama daha yaptı. 2020 yılında yapılan duyurular sonrası oyunun en kısa süre içerisinde piyasaya sunulacağı belirtilmişti. Ancak bugüne kadar önemli bir gelişme yaşanmadığı gibi 2022 yılı içerisinde de oyunun piyasaya sunulmayacağı belirtildi.

Çıkış tarihi için resmi olarak erteleme kararı alan Rocksteady Studios, gündeme gelen bu haberler sonrasında büyük bir tepki çekti. Gündemdeki tepkiler sonrası Rocksteady Studios kurucusu Sefton Hill tarafından konu ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı.

“Gecikme Sinir Bozucu”

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2023 yılının ilkbaharına yönelik erteleme kararını doğrulayan kurucu, gecikmenin sinir bozucu olduğunu farkında olduğunu ve hızlı bir şekilde en iyi çalışmanın yapılması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. 

PC, Xbox Series X|S ve PlayStation 5 platformlarında desteklenecek oyun için şu anda en erken çıkış tarihi 2023 yılının ilkbahar ayları olarak gösteriliyor. Oyunda Brainiac tarafından ele geçirilen Captain Boomerang, Deadshot, Harley Quinn ve King Shark gibi karakterlerin mücadeleleri anlatılıyor. Oyun gecikmesi ile ilgili kurucu tarafından yapılan açıklamalar ise şöyle;

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir