Stray adlı ödüllü kedi macera oyunu Apple Silicon işlemcili Mac modülleri için piyasaya çıktı. 

Blue Twelve studio tarafından geliştirilen ve  farklı bir konsept üstlenen Stray oyuncuları alışılmadık bir dünyadaki kedi rolünü üstleniyorlar. Annapurna Interactive tarafından 2022 yılında PC, PlayStation ve Xbox platformlarında yer almış ve şimdi de Apple Silicon İşlemcili Mac’ler için ortaya çıktı. 

Stray, M1 modellerinden başlayarak Apple Silicon içeren her Mac’te oynanabilecek. Bunun yanında Stray  Apple’ın MetalFX yükseltme teknolojisini de desteklemektedir.

Stray, Apple Silicon İşlemcili Mac’ler İçin Geldi
Stray, Apple Silicon İşlemcili Mac’ler İçin Geldi

Apple, Stray konusu hakkında açıklama yaptı 

“Apple Silicon’un çığır açan performansından ve yüksek kaliteli görsellerle grafik performansını hızlandıran MetalFX Upscaling gibi güçlü yazılım teknolojilerinden yararlanan Stray, Apple Silicon ile tüm Mac serisinde sorunsuz ve sürükleyici bir oyun deneyimi sunuyor. Güçlü M3 çip ailesi ve süper şarjlı M3’lü iMac’e sahip yeni MacBook Pro da dahil olmak üzere her yeni Mac, zorlu oyunları muhteşem performans, uzun pil ömrü ve nefes kesici görsellerle çalıştırabilir. Yeni MacBook Pro ve iMac, aralarında MacBook Air, Mac mini ve Mac Studio’nun da bulunduğu Apple’ın sektör lideri muhteşem serisinin geri kalanına katılıyor.”

Mac için Stray, 749,99 TL Mac App Store üzerinden satın alınabilmektedir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir