Türk oyun stüdyosu olan Janus Interactive, web 3.0 özellikli strateji kart oyunu Storm Warfare’in 14 Aralık’ta Açık Beta lansmanını gerçekleştirdi. Ücretsiz olarak oynanabilecek olan Storm Warfare, İkinci Dünya Savaşı temalıdır. Oyun evreni kullanıcılara dev bir turnuvada yarışma fırsatı sunarken aynı zamanda birbirinden değerli ödüllerle de oyuncuları  sevindirecek. 

Storm Warfare oyunculara neler sunuyor? 

Oyun stüdyosu Açık Beta sürecinde, 1.2 milyon Türk Lirası değerinde bir ödül havuzunda turnuva düzenleyeceğini duyurdu. 18 Aralık tarihinde başlayacak olan turnuva, oyuncuları  İkinci Dünya Savaşı’nın cephelerinde karşı karşıya getirecek. Verilen ödüller arasında 505 Genesis Komutan NFT’si de yer alıyor. 

Açık Beta süresi boyunca 32 oyun influencer’ının katılacağı ve karşılaşmaların canlı bir şekilde de izlenebileceği özel bir turnuva gerçekleştirilecek. 

Storm Warfare Hakkında

Storm Warfare Web 3.0 özellikli
.

II. Dünya atmosferinde geçen ve koleksiyon kart oyunu evrenine yeni bir soluk getirmeye hazırlanan Storm Warfare, Web 3.0 teknolojisiyle oyunculara oyun içinde içerik transferi ve gerçek para ile alışveriş olanağı sağlayarak bir koleksiyon oluşturmak için avantaj sunuyor. Ücretsiz bir şekilde oynanabilen oyunun haftalık ve günlük görevleri bulunuyor.

Oyuncular ABD, Almanya, Birleşik Krallık, Japonya ve Sovyetler Birliği gibi çeşitli ülkeler arasında seçim yapabiliyorlar. Oyun içinde belirlediğiniz strateji ve silah destekleriniz ile savaş alanında kimin kazanacağını belirleyebilirsiniz. 

Türk Oyun Stüdyosu Janus Interactive’i Tanıyalım

Merkezi Londra’da bulunan Türk oyun geliştirme stüdyosu  Janus Interactive çeşitli disiplinlerden gelen çok uluslu bir ekipten oluşuyor. Şirket Web 3.0 teknolojili oyunlar konusunda oyun piyasasında öncülük sağlıyor. Misyonları oyunları herkes için ulaşılabilir kılmak ve eğlendirmek. Storm Warfare ise büyük önem taşıyor çünkü şirketin bu amaçlar için geliştirdiği ilk büyük oyun olma konumundadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir