Dünya’da bir çok oyunun yayıncılığını yapan popüler dijital oyun platformu Steam için yeni bir özellik geldi. Bu özellik oyuncuların Steam üzerinden video oyunu oynarken notlar alabilmesine olanak sağlıyor.

Steam’e Eklenecek Not Özelliği Özellik Neler Sunacak?

Oyuncuların severek kullandığı Steam platformunda her geçen gün yeni bir özellik eklenemeye devam ediyor. Platformun sahibi olan Valve, siteye yeni özellikler ekleyerek kullanımını kolaylaştırmayı ve iyileştirmeyi planlıyor.

Steam hesabı hakkında paylaşımlar yapan ve SteamDB platformu üzerinde oldukça tanınan Pavel Djundik’in Twitter’da yapmış olduğu paylaşım oldukça ilgi çekti. Djundik, Valve’nin oyun platformu yazılımında ve web sürümünde kullanılması planlanan “Game Notes” isminde bir özellik üstünde çalıştığını ileri sürdü.

Bu yeni özellik sebebiyle oyuncular Steam üstünden oyun oynarken başka bir programa veya araca ihtiyaç duymadan oldukça kolay bir şekilde not alabilecek. Oyuncuların oyun oynarken not aldığını düşünürsek oldukça faydalı bir özellik olacağını söyleyebiliriz.

Henüz Valve bu konuda resmi bir açıklamada bulunmadı. Bundan dolayı “Game Notes” özelliğinin platforma eklenip eklenmeyeceği net olarak belli olmadı.

RPG türünde çok faydalı olacağını düşündüğümüz bu özellik hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Siz bilgisayar oyunu oynarken not alır mısınız?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir