Steam, Valve Corporation tarafından geliştirilen dijital dağıtım, çok oyunculu oynanış ve iletişim platformudur. Oyunların geniş çapta dağıtımı ve internet üzerinden yayılımı için kullanılmaktadır.

Dünya’nın en popüler oyun sitesi Steam, oyunların kütüphanelerde gizlenmesini sağlayan yeni bir sistem üzerinde çalışıyordu. Bu gece itibariyle test edilmesi için sadece beta kullanıcıların kullanımına açıldı ilerleyen süreçte herhangi bir sorun tespit edilmezse tüm kullanıcılara ulaşacağı belirtiliyor.

Steam, uzun süredir istediğimiz bir oyunu kütüphaneden gizlememize olanak sağlasa da aktivite, çevrimiçi durumumuzu ve istatiklerimizi herkese açık alanda bu oyunları göstermeye devam ediyordu. Bu yeni özellik sayesinde artık istediğimiz bir oyunu tüm alanlarda gizliye alabiliyoruz. 

Oyun Gizleme Özelliğini Açma Adımları

Oyun Gizleme Özelliğini Açma Adımları
Oyun Gizleme Özelliğini Açma Adımları
  • Adım 1: Steam’ı  Açın 
  • Adım 2: Oyun Kütüphanesine Tıklayın 
  • Adım 3: Gizlemek istediğinizi oyunu bulun ve kütüphanenizde sağ tıklayın.
  • Adım 4: Yönet > Gizli Olarak İşaretle

Ayrıca Steam’ın hazırladığı birkaç yeni özellik daha var. Bunlardan biri sepet sayfasında karşımıza çıkıyor. Artık bir oyunu başka bir oyuncuya hediye ederken doğrudan alışveriş sepetini kullanabilirsiniz bunun için yeni bir seçenek eklenecek ve daha önceden sepete eklediğimiz oyunlar artık tüm cihazlarda ortak olarak gösterilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir