Steam yeni ayda piyasaya çıkacak oyunları listelemeye başladı. Yayınlanan listede, bu ay oyuncuları heyecanlandıracak yeni seçenekler bulunuyor. Uzun zamandan beri konuşulan Forza Horizon 5, Football Manager 2022 ve Final Fantasy V oyunları yeni ay itibariyle Steam’de indirilebilir olacak. Steam’de yer alacak yeni oyunlar listesinde, fiyatların ve oyunlarla ilgili diğer detayların da yer alması, oyuncuların şimdiden plan yapmasını sağlıyor.

Blue Reflection: Second Light – 9 Kasım

Rol yapma türünün yeni versiyonu olan Blue Reflection: Second Light, 9 Kasım tarihinde Steam’de erişilebilir olacak. Oyunun etiket fiyatı ise 299 TL. Benzer türlerde popülerliği yüksek olan oyunlar olması ve 299 TL’lik etiket fiyatı oyunun Türkiye oyun pazarı için şartları zorluyor.

Forza Horizon 5 – 9 Kasım

Forza Horizon serisinin en yeni oyunu olan Forza Horizon 5, Steam başta olmak üzere oyun dünyasının en çok merak uyandıran ve beklenen oyunlarından birisi. Meksika’da geçen yeni Forza Horizon 5 oyununda ülkenin eşsiz coğrafyasında ve kanyonlarında yeni bir macera sunuluyor. 299 TL etiket fiyatı ile satışa çıkacak oyunun üstelik özel sürümleri ve paketleri de satışta.

Football Manager 2022 – 9 Kasım

Menajerlik oyunu oynamak isteyenlerin yıllardan beri değişmeyen oyunu olan Football Manager 2022, yeni versiyonunda yapılan değişiklikler ile dikkat çekmişti. Güçlendirilmiş oyun motoru ve grafiklerle ile birlikte Football Manager 2022 seri hayranlarına çok daha kaliteli bir yapım sunuyor. 9 Kasım tarihi itibariyle satın alınabilecek oyun, Steam’de yüzde 10 indirimle satılacak. İndirimli etiket fiyatı 269 TL.

Jurassic World Evolution 2 – 10 Kasım

Jurassic World Evolution ile yakalanan çıkış sonrasında Jurassic World Evolution 2, yeni versiyon olarak 10 Kasım’da oyun dünyasına giriş yapacak. 2018 yılındaki ilk versiyonun ardından geçen 3 yılda, oyunda grafikler başta olmak üzere pek çok değişiklik yapılmış durumda. 92 TL etiket fiyatıyla satışa çıkacak Jurassic World Evolution 2, seri hayranlarının beklediği oyunlardan birisi.

Among Trees – 10 Kasım

Among Trees, 10 Kasım tarihi itibariyle ücretsiz olarak Steam’de yer alacak. Açık dünya türündeki oyunda, oyuncuların hayatta kalmak için keşifler yapması ve yaşam alanları oluşturması gerekiyor.

Ship Graveyard Simulator – 10 Kasım

Gemi ve denize ilgi duyanların yakından takip ettiği Ship Graveyard Simulator, 10 Kasım tarihi itibariyle Steam’de indirilebilir olacak. 10 Kasım’da çıkış yapacak oyun 72 TL karşılığında satın alınabilecek.

Final Fantasy V – 10 Kasım

Final Fantasy, rol yapma türü oyunlar arasında yılların efsane serilerinden birisi. Final Fantasy V ile yeniden piyasaya giriş yapacak oyun, üstelik tamamen ücretsiz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir