Oyunlara gelen zamlardan sonra Steam’de zam gelen ama Epic Games’te fiyatına sabit kalan oyunları sizler için bir araya getirdik.

Türkiye’de artan enflasyon ve döviz kuru nedeniyle bir çok oyun şirketi oyun fiyatlarında güncelleme yaptı. Bazı şirketler Steam ve Epic Games gibi farklı platformlarda satış yapan oyun şirketlerinin bazı oyunları, platformların politikaları gereği iki platformdan birinde daha uygun fiyatlı olabiliyor.

Uygun fiyatlı oyunlar bizi genellikle Epic Games’te karşılıyor. Bu haberde sizler için Steam’de fiyatına zam gelen ancak Epic Games’te fiyatı değişmeyen oyunları bir araya getirdik.

Outlast

Oyuncular Outlast oyununda, Miles Upshur isimli bir gazeteciyi kontrol ediyorlar. Gazeteci Upshur, Colorado dağlarında yer alan Mount Massive Asylum adında akıl hastanesinde ilginç olayların yaşandığı söylentisi üzerine olayları araştırmak için gizlice akıl hastanesine girer.

Steam'de zamlanan ancak Epic Games'te fiyatı artmayan oyunlar

Murkoff Corpıration isimli şirket tarafından yönetilen bu hastanede paranormal olaylar yaşanıyor ve hastalara insanlık dışı testler yapılıyor. Korku oyunu severlerin mutlaka denemesi gereken bu oyun Epic Games’te zam gelmeyen oyunlar arasında. Outlast oyununun Stema fiyatı 190,00 TL iken Epic Games fiyatı ise 33,00 TL

The Forgotten City

Günümüzden 2000 yıl önce Roma İmparatorluğu’nda geçen oyun, ilk olarak 2015 yılında Nick Pearce tarafından The Elder Scrolss 5: Skyrim modu olarak geliştirilmiş ve sonrasında farklı bir oyun olarak karşımıza gelmişti.

Steam'de zamlanan ancak Epic Games'te fiyatı artmayan oyunlar

Bir zaman portalı aracılığı ile Roma İmparatorluğu’na gönderilen oyuncular o zamanda sıkışıyor. Oyuncuların amacı şehirdeki gizemli sırları çözmek ve zamanın döngüsünü kırmak. Bu oyunda şehir kurallarına uymayan kişiler altına dönüştürülüyor. Oynayan kişilerin çoğundan yüksek puan almayı başaran oyun, Steam’de 423,00 TL gibi yüksek bir fiyata sahipken Epic Games’te yalnızca 40,00 TL.

Dead by Daylight

Behavior Interactive tarafından geliştirilen korku oyunu Dead by Daylight, en iyi çok oyunculu korku oyunları arasında yer alıyor. 2016 yılında piyasaya sürülen oyunda 4 tane oyuncu 1 katilden kaçmaya çalışarak hayatta kalmaya çalışıyor.

Steam'de zamlanan ancak Epic Games'te fiyatı artmayan oyunlar

Hayatta kalmaya çalışan oyuncuların amacı, harita üzerinde yer alan makineleri tamir etmek ve kaçış kapısını açtıktan sonra kurtulmak. Bu sırada ise katil kurbanları yakalayıp onları asarak kaçışa engel olmaya çalışıyor. Oyun içerisinde tuzaklar da kurulabiliyor. Oyun bir çok detayıyla birlikte daha heyecanlı bir hale geliyor. Dead by Daylight oyununun Steam fiyatı 169,00 TL iken Epic Games’te 99,00 TL‘ye satışa sunuluyor.

Mafia 3: Definitive Edition

Dünyaca ünlü Mafia serisinin üçüncü oyunu olarak karşımıza çıkan Mafia 3: Definitive Edition, 2K Games tarafından yayımlanıyor. Mafia 3: Definitive Edition, 1968 yılında New Bordeaux, isimli kurgusal bir Amerikan şehrinde yaşanıyor. Oyunda Lincoln Clay adında bir Vietnam gazisi ve eski suçlu olarak görev alınıyor.

Steam'de zamlanan ancak Epic Games'te fiyatı artmayan oyunlar

Bir takım nedenlerden dolayı suç dünyasına geri dönen ve yaşanan bazı olayların ardından ihanete uğrayan Clay karakteri, intikam almak ister. Şehir içerisindeki gücünü yavaşça artırır ve diğer mafya örgütlerine karşı bir suç imparatorluğu kurar. Mafia 3: Definitive Edition, açık dünyası ile oyunculara özgürlük sunuyor. Steam’de 199,00 TL fiyata sahip olan bu oyunun Epic Games’te fiyatı 49,00 TL olarak karşımıza çıkıyor.

Risk of Rain 2

2013 yılında piyasaya sürülen “Risk of Rain” oyunun devam oyunu olan Risk of Rain 2, uzayda geçiyor. Bilim kurgu hikayesi olan bu oyunda oyuncuların amacı karşılarına çıkan çeşitli düşmanlarla savaşmak ve etraftaki eşyaları toplayarak hayatta kalmaya çalışmak.

Steam'de zamlanan ancak Epic Games'te fiyatı artmayan oyunlar

Oyun ilerledikçe oyun içerisindeki düşmanlar da daha güçlü hale geliyor. Bu sayede oyun daha zor ve eğlenceli bir hal alıyor. Dünyanın popüler oyunları arasında yerini alan Risk of Rain 2, oyunculardan yüksek puan almayı başarıyor. Popüler oyunun Steam fiyatı 70,00 TL iken Epic Games’teki fiyatı ise 39,00 TL.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir