Dijital oyunlar için dünyanın en büyük satış platformu olan Steam, en popüler ve en çok satan oyunları düzenli olarak paylaşmaktadır. Haftalık olarak güncellenen liste, kıyasıya rekabetin yaşandığı 100 oyundan oluşuyor.

28 Mart – 4 Nisan tarihleri ​​arasında Steam’de en sevilen ve çok satan oyunlar listesi açıklandı

Steam, geçtiğimiz hafta Türkiye’de en çok satan oyunları açıkladı. Bu liste hem dünyanın en popüler oyunlarını hem de oynaması ücretsiz oyunları içerir.

Steam, 28 Mart – 4 Nisan tarihleri ​​arasında Türk kullanıcıların en çok satın aldığı oyunları açıkladı. İndirim sona erdiğinde, oynaması ücretsiz oyunlar listemizin ilk 10’unda yeniden ortaya çıktı. 

Steam Türkiye’de en çok satan 10 oyuna sizinle bir göz atalım

Steam Bahar İndirimi Oyunlar ve Fiyatları

Counter-Strike: Global Offensive

Valve tarafından 2012’de yayınlanan Counter-Strike: Global Offensive, dünyanın en çok oynanan oyunlarından biridir. FPS türünü temsil eden ve çıktıktan sonra da ilgi görmeye devam eden bir oyundur. 

FIFA 23

Electronic Arts’ın efsanevi futbol oyunu FIFA’nın son sürümü olan FIFA 23, birkaç ay önce yayınlandı. Steam tarafından paylaşılan verilere baktığımızda oyunun geçen haftanın en çok satan oyunlarından biri olduğunu görebiliriz. Görünüşe göre FIFA 23 tacı o kadar kolay sarsılmayacak. 

Resident Evil 4

2005 yılında piyasaya sürülen Resident Evil oyun serisi, birkaç yıl sonra yeniden yapıldı. Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen oyunun yeniden çevrimi, uzun bir süre dikkatleri üzerine çekeceği kesin.

Apex Legends

Electronic Arts tarafından birkaç yıl önce piyasaya sürülen bir atış oyunu olan Apex Legends, dünyanın en popüler oyunlarından biridir. Oyunun ücretsiz oynanabilir olması da Türk oyuncular tarafından tercih edilmesini sağlıyor. 

Forza Horizon 5

Dünyanın en popüler yarış oyunlarından biri olan Meksika’da geçen Forza Horizon’un en yeni oyunu, büyüleyici grafikleriyle oyuncuları büyülüyor.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty serisinin son oyunu Modern Warfare 2, dünyanın en popüler oyunlarından biri haline geldi. Bu durum Türkiye’de de göze çarpmaktadır. Çünkü oyun çıktığı günden beri neredeyse her hafta bu listede yer alıyor.

Sifu

Sifu, son birkaç ayda piyasaya sürülen yeni bir oyundur. Uzak Doğu temalı bir oyunda Kung Fu yeteneklerinizi sergilemek üzeresiniz.

War Thunder

War Thunder ücretsiz bir savaş simülasyon oyunudur. Aslında çok eski bir eser olan bu oyun yıllar içinde popülaritesini kaybetmedi. Oyunun bu listede ilk kez yer aldığını belirtmekte fayda var. 

Sons Of The Forest

Hâlâ erken erişimde olan Sons Of The Forest, hayatta kalma türüne yapılan en yeni eklemelerden biridir. Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan Sons Of The Forest, nispeten uygun bir fiyatla bu listede kalmayı başaracak gibi görünüyor. 

Destiny 2

Destiny 2, 2019’da yayınlandı ve oynaması ücretsiz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir