Steam, haftalık en çok satan oyunlar listesini güncelledi ve bu sefer dikkat çeken bir yapım zirveye yerleşti. Son zamanlarda Valve’ın el konsolu Steam Deck’in hüküm sürdüğü listede, yeni çıkan Star Wars Jedi: Survivor büyük bir etki yarattı. İşte Steam’in en son yayınladığı verilere göre en çok satan oyunlar ve detayları!

Star Wars Jedi: Survivor, Steam’in En Popüler Oyunlarından Birisi Olarak Göze Çarpıyor

Son güncellenen Steam en çok satanlar listesine göre, uzun bir süredir zirvede yer alan Valve’ın el konsolu Steam Deck, Call of Duty: Modern Warfare 2 ve Hogwarts Legacy gibi yeni çıkan oyunların çıkışıyla geriledi. Bunun yerine, geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Star Wars Jedi: Survivor adlı yapım hızla yükselerek üst sıralara yerleşti. Üstelik oyunun fiyatı göz önüne alındığında, elde ettiği başarı daha da etkileyici.

Steam Bahar İndirimi Oyunlar ve Fiyatları

Apex Legends ve Diğer Oyunlar da Liste Liderlerinin Arasında Yerini Koruyor

Steam’in güncellenen en çok satanlar listesinde Star Wars Jedi: Survivor’ın hemen ardından ikinci sırada Apex Legends yer alıyor. Bu popüler Battle Royale oyunu, geniş bir oyuncu kitlesi tarafından ilgiyle karşılanmaya devam ediyor. Üçüncü sıradaysa Valve’ın el konsolu Steam Deck bulunuyor. Steam Deck, piyasaya çıkmadan bile büyük bir heyecan yaratmış ve hala yoğun bir talep görmekte. Listede dikkat çeken diğer oyunlar arasında MahjongSoul, PUBG: BATTLEGROUNDS, Call of Duty: Modern Warfare II, War Thunder, Warframe, Age of Wonders 4 gibi yapımlar da yer alıyor.

Star Wars Jedi: Survivor Sistem Gereksinimleri 

Oyuncuların ilgisini çeken bu yapımın sistem gereksinimleri de merak ediliyor. Yapılan incelemeler sonucunda oyunun orta düzey bir oyun bilgisayarıyla da oynanabileceği belirtiliyor. 

Minimum sistem gereksinimleri şu şekildedir: İşletim Sistemi: Windows 10 (64-bit), İşlemci: Intel Core i5-7500 veya AMD Ryzen 3 1300X, Bellek: 8 GB RAM, Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 veya AMD Radeon RX 570, Depolama: 50 GB boş alan.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir