İlk olarak 2022’de sunulan Steam “Yılın Özeti” (Year in Review), 2023’te de hangi oyunları ne kadar oynadığınızı görmenizi sağlıyor ve istatistik özetinizi veriyor.

Bu içerikle sadece hangi oyunu kaç saat oynadığınızı değil, aynı zamanda hangi başarının kilidini açtığınızı da görebilirsiniz. Ne tür oyunlar oynamayı sevdiğiniz, en uzun aralıksız oynama serinizin ne olduğu ve daha eski veya daha yeni oyunlar oynayıp oynamadığınız hakkında bilgi edinebiliyorsunuz.

Steam de PlayStation, Xbox ve Nintendo’dan geri kalmayarak kullanıcılarının yıllık oyuncu incelemelerine ulaşmalarına olanak sağladı.

Yıl sonu gelindiğinde pek çok kişi hayatının son 12 ayınında neler yaptığını, aldığı kararları ve gittiği yerleri düşünüyor. Son yıllarda Spotify gibi platformlar kullanıcıların merakından yararlanarak, dünyanın her yerindeki kullanıcıların istatistiklerini paylaştılar ve internet trendi ile pazarlama arasındaki çizgiyi bulanıklaştırarak yıl özeti halindeki kutlamalara dönüştürdüler. Diğer platformların da bu trendi kaçırmamak için adım atmaları hiç şaşırtıcı değil.

Steam 2023 özetinizi nasıl görebilirsiniz?

Steam 2023 özetinizi görmek için, store.steampowered.com web sitesinde Steam hesabınızla oturum açmanız gerekiyor.

Sayfanın üst ve alt kısmında istatistiklerinizi sosyal medyanızda paylaşabilirsiniz. Eğer oynadığınız oyunların görünürlüğünü özelleştirmek istiyorsanız istatistik sonuç sayfanızı herkese açık, yalnızca arkadaşlar veya özel olarak ayarlayabilirsiniz. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir