PC oyunculuğunda en büyük platform olarak tanınan Steam, Türkiye’de ilk kez özel bir etkinlikle oyun sevenlerle buluşuyor.

Steam nedir?

2003 yılında Valve Corporation tarafından geliştirilen dijital oyun dağıtım platformu olan Steam ile  satın almak istediğiniz oyunu uygulama içerisinden satın alabilir yada oynamak istediğiniz oyun ücretsizse direkt bilgisayarınıza indirebilirsiniz. 15 yıldır piyasada olan platform, oyunları tamamen dijital ortamda saklıyor. Platformun oyunculara sunduğu bir özellik olan dijital ortamda oyun yedekleme ile  başka bir bilgisayarda oyunlara kolayca erişilebilmekte.

Steam Bahar İndirimi Oyunlar ve Fiyatları

Türkiye’nin ilk Steam etkinliği

BUG Oyun Laboratuvarı tarafından düzenlenen ve üç gün sürecek olan  etkinlik 17-20 Ağustos tarihleri arasında  “Hilal Diyarı: Türkiye’den Oyunlar”  ismiyle gerçekleşecek.

Platformun zaman zaman yaptığı tematik festival ve etkinliklere benzer bir çalışma olacak etkinlikte, çeşitli topluluklar  ve Türkiye’de bulunan oyun geliştiriciler ile oyun tanıtımları, indirimler, canlı yayınlar ve çok daha fazla katılımcıları bekliyor olacak.

bau bug lab 860x547 1
BUG Oyun Laboratuvarı

Bahçeşehir Üniversitesi’nin bünyesinde çalışmalarını yürüten  BUG Oyun Laboratuvarı Twitter’da 10 saniyelik kısa bir tanıtım videosu paylaştı:

BUG Oyun Laboratuvarının paylaşımın yanında Steam, Türkiye’ye özel yapacağı bu ilk festival için sayfasını güncellemiş durumda. Türk geliştiricilerin yapımları bulunan bu sayfada indirime giren yapımlara ek olarak yakında çıkacaklar, demo’lar ve daha birçok paylaşım  bulunuyor. Hilal Diyarı: Türkiye’den Oyunlar sayfasının dikkat çeken tasarımının altında  Murat Palta’nın imzası bulunuyor.

Moleküler Biyoloji ve Genetik

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir