Steam hesaplarına odaklanarak çeşitli kriterlere göre hesaplamalar yapan Steam Calculator nedir? Steam Calculator nasıl kullanılır? İşte detaylar…

Steam’de yer alan oyunlar ve zengin kütüphane, hesabın yüksek değerle satılmasını sağlayabilir. Özellikle uzun yıllardan beri aktif olan ve sürekli yeni oyunların eklendiği Steam profillerini satmak isteyenler için fiyatın belirlenmesi zor olabilir. Bu tür durumlarda devreye giren Steam Calculator, çeşitli hesaplamalar ile kullanıcılara hesap değeri konusunda bilgiler sunmaktadır.

Steam Calculator Nedir?

Steam Calculator, Steam hesaplarının değerinin öğrenilmesi adına oluşturulmuş bir araçtır. Steam Calculator ile yapılan hesaplamalarda ilgili hesapta yer alan oyunlar dikkate alınır. Yapılacak hesaplamalar sonucunda ise oyunların güncel fiyatlarına göre hesabın ne kadar değeri olduğu tespit edilmektedir. Ancak buradaki veriler tamamen bilgi verme amaçlı olup ticari anlamda herhangi bir ifade taşımayabilir. Valve Corporation tarafından geliştirilen Steam, yıllardan beri oyun dünyasının en popüler platformlarından birisi olduğu için Steam hesaplarının satışı da yaygınlaştı.

Steam Calculator Nedir? Steam Hesabın Değeri Nasıl Hesaplanır?
Steam Calculator Nedir? Steam Hesabın Değeri Nasıl Hesaplanır?

Steam Hesaplarının Değeri Nasıl Öğrenilir?

Steam Calculator ile Steam hesabınızın ne kadar değere sahip olduğunu siz de öğrenebilirsiniz. Kolay bir kullanıma sahip olan araçta yapmanız gereken birkaç adım işlem ile kolayca sonuca ulaşabilirsiniz. Eğer hesabınızın değerini öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  1. Steam Calculator resmi web sitesine giriş yapın. (https://steamdb.info/calculator/)
  2. Steam profilinizin URL’sini ekranda bulunan alana girin.
  3. Hangi para birimi üzerinden hesaplama yapılmasını istiyorsanız listeden onu seçin.
  4. Ardından hesapla butonuna tıklayın

Steam Calculator üzerinden hesaplama yapmak isteyenler için işlemler bu kadar. Yapacağınız sorgulama sonrasında sistem kendi kriterlerine göre ilgili profili inceleyerek sonuçları paylaşacaktır. Hesabınızı satmak ya da yeni bir hesap satın almak istediğinizde bu araç ile yapılacak hesaplamalar önemli bir destek sağlamaktadır.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir