Oyuncuları mutlu edecek olan indirimler ve oyun demolarının bulunduğu Steam gizem festivali başladı. Etkinlik için aşağıdaki çağrıda bulunan oyun platformunun son yaptığı zamlardan dolayı oyuncular bir nebze de olsa rahatlayacak gibi.

steam
steam

“Steam Gizem Festivali başladı! Festivalde hafta boyunca her türden gizem ve dedektiflik oyununu kutlayacağız! 27 Şubat TSİ 21.00’e kadar, gizem çözmeye odaklanan büyük ya da küçük, çıkmış ve çıkacak oyunlara ait indirimler, demolar ve daha fazlası için bize katılın.” ifadelerine yer verildi.

Steam indirimleri başladı

Steam‘in daha önceki etkinliklerinden olan “DLC keşif merkezi etkinliği” son derece popüler olmuştu. Bu etkinlikle artık oynanılan oyunlara gelen içeriklerin takibini sağlamak için bir panel hazırlandığı belirtilmişti Steam’in açıklaması şu şekilde:

“Bugünkü yeni Steam Laboratuvarı deneyi, hâlihazırda oynadığınız oyunlarda keyfini çıkarabileceğiniz yeni içerikler bulmanıza yardımcı olmak için tasarlanmış bir mağaza merkezini içermektedir. En sevdiğiniz oyunlarınız için heyecan verici eklenti içeriklerini kaçırmış veya unutmuş olabilirsiniz. Bu merkez, mevcut olanları keşfetmenize ve bu harika oyunlardan daha fazla keyif almanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Tekil karakter kaplamaları, içerik paketleri, yeni oyun modları veya devasa genişleme paketleri arasından ilginizi çekecek bir şeyler olacaktır.”

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir