Ubisoft’un merakla beklenen açık dünya oyunu Star Wars Outlaws’ın 2024’ün sonlarında piyasaya açıklandı. 

Oyuncular, oyunda ünlü ve keşfedilmemiş dünyalardan oluşan geniş bir evreni keşfederken Kay Vess ve Nix’e özgürlük yolculuklarında eşlik edebilecekler. 2023 Xbox Games Showcase’de bir oynanış fragmanıyla ortaya çıkan Star Wars Outlaws’ın hikayesi, yeraltı suç dünyasından etkilenecek. Oyunun geliştiricisi Massive Entertainment, oyunun açık dünya formatını geliştirerek, oyunu daha “el yapımı” ve “yönetilebilir” hale getirerek oyunculara farklı bir deneyim sunmak istediğini açıkladı. Disney Parks’ta yayınlanan bir blog makalesi, Ubisoft ve Star Wars’un sahibi Disney’in şu ana kadar bu konuda sessiz kalmasına rağmen oyunun çıkış zamanını ortaya çıkardı. Daha önce de belirtildiği gibi 2024 bu aralıkla gösterilmektedir. 

“Açık dünya Star Wars oyunu Star Wars Outlaws, bu yıl yayınlanacak” ifadesi gönderide yer alıyor.  Oyunu oynarken, hem ikonik hem de bulunmamış olanlar da dahil olmak üzere evrendeki çeşitli gezegenleri keşfedebilirsiniz. Kay Vess, arkadaşı Nix ile birlikte özgürlük ve yeni bir başlangıç ​​arayarak oyunda her yere girip çıkabilirsiniz. 

Star Wars Outlaws
Star Wars Outlaws

Oyuncular Nix’e hayran olmaları uzun sürmedi

Star Wars Outlaws oyununun ilk oynanış fragmanı yayınlandı ve ilk kez 2023 Xbox Games Showcase’de gösterildi. Oyuncular, aksolotl benzeri Nix’e karşı hayran olmaları uzun sürmedi. 

Geliştirici Massive Entertainment’ın açıklamasına göre, yeraltı suç dünyası bu dönemde büyüttüğü için oyun, Star Wars: Bölüm V – İmparatorun Dönüşü ile Yıldız Savaşları: Bölüm VI – Jedi’ın Dönüşü arasında geçiyor.

Geliştiriciye göre Star Wars Outlaws, açık dünya modeline daha “el yapımı” ve “yönetilebilir” bir yaklaşım sağlayacak. Assassin’s Creed Odyssey’de iki veya üç bölge büyüklüğünde bir gezegenin olacağı söyleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir