Netflix, Squid Game dizisi , The Challenge yarışmasının büyük başarısı üzerine bir duyuru yaparak hayranlar üzerinde büyük bir heyecan yarattı. Son zamanlarda sıkça oyunlarlar ile gündeme gelen dijital yayın platformu olan Netflix, Squid Game oyununu duyurdu.

Hwang Dong-hyuk’un yazıp yönettiği Squid Game dizisi, ilk olarak 2021 yılının Eylül’ünde yayınlandı ve kısa süre içerisinde dünya çapında büyük bir popülerlik kazandı. Yeni sezonu merakla beklenirken, dizinin hayranlarını heyecanlandıracak süpriz bir gelişme yaşandı.

Oyun çevrim içi olabilir

Oyun çevrim içi olabilir

Yaşanan bu gelişme ile birlikte Squid Game evreninde geçen bir oyunun Netflix tarafından duyurusu yapıldı. Netflix, popüler dizide yer alan mini oyunlarda abonelerin diğer oyuncular ile rekabet edebileceği bilgisini paylaştı. Bu, oyunun çevrim içi tabanlı olacağı ihtimalini güçlendiriyor.

Oyunun hangi stüdyo tarafından geliştirildiği henüz bilinmemek ile beraber Netflix, duyuruda Squid Game evreninde geçen oyunun piyasaya ne zaman sürüleceğinin açıklamasını yapmadı, fakat 2024 yılında Netflix Games kütüphanesine eklenmesi düşünülen yapımlar hakkında bir video yayımladı.

Netflix’in resmi YouTube kanalında paylaştığı 1 dakika 40 saniyelik videoda , Hades, Sonic Mania Plus, Monument Valley, Game Dev Tycoon gibi birçok yapıma da yer verildi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir