Dünyanın en popüler müzik dinleme platformu olan Spotify için uzun süredir beklenen bir özellik geliyor. Spotify platformuna yeni bir topluluk özelliği getirileceği ortaya çıktı. Henüz tam olarak işlevsel olmaması beklenen özelliğin, arkadaşların birbirlerini Spotify üzerinden takip etmesine olanak tanıyacak. Müzik dinleme deneyimini en üst seviyelere taşımak isteyen şirket, farklı yenilikler getirmeye devam ediyor. Henüz özelliğin üzerinde çalıştıklarını doğrulayan bir Spotify sözcüsü, topluluğun henüz geliştirilme aşamasında olduğunu ve kullanıcıların bir süre daha bekleyeceklerini ilave etti.

iOS için Spotify indir
Android için Spotify indir
Windows için Spotify indir

Spotify’a topluluk özelliği geliyor

20

Spotify’ın masaüstü sürümünde Arkadaş Etkinlikleri adlı bir özellik bulunuyor. Bu özellik ile kullanıcıların arkadaşlarının dinledikleri müzikleri görmesi mümkün oluyor. Yeni topluluk özelliği ise buna benzer bir yapıda gelecek. Aralarındaki fark ise topluluk özelliğinin daha geniş kapsamlı olacağı ifade ediliyor. Spotify topluluk özelliğinden ortaya çıkan görüntülere göre kullanıcıların arkadaşlarının ne dinledikleri göreceği gibi takipte edebilecek. Ayrıca topluluk sayfasının üst bölümünde çalma listesi güncellemeleri bölümü de bulunacak. Kullanıcılar bu özellik ile arkadaşlarının çalma listesi güncellemesinden anında haberleri olabilecek.

Spotify Topluluk özelliği şu an için tam olarak işlevsel gözükmüyor. Kullanıcılar arkadaşlarının dinledikleri parçaları anlık olarak çalamıyorlar. Bu özelliğe mobil üzerinden de erişilemezken, özelliğin geliştirilerek bu gibi işlevsel özelliklerin getirilmesi de bekleniyor. Şu an için henüz test aşamasında olan bu yeniliğin ilerleyen günlerde hem Android hem de iOS kullanıcıları için yayınlanması bekleniyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir