Spotify’ın dijital müzik platformu, Green Room adlı bir Canlı Yayın Ses özelliği sunuyor! İşte detaylar için detaylar…

Dijital müzik platformu Spotify, müzik ve podcast’lerin yanı sıra canlı yayın ses özelliğini kullanıma sunuyor. Yaklaşan yeni özellikle ilgili çok fazla detay bulunmasa da diğer sosyal medya platformlarıyla rekabeti artıracağı şimdiden belli oldu. Canlı Yayın veya Canlı Sohbet gibi seçenekler YouTube, Instagram, Twitter gibi uygulamalarda mevcuttur. Bu özellikler, tüm platformlarda kullanıcı deneyiminin artmasını sağlıyor.

Spotify’ın “Sevgililer Gününe Özel” müzik trendleri

İlk olarak 2006 yılında hizmete giren İsveç platformu, müzik dışı podcast kayıtları ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. Bir sonraki yeni Canlı Yayın Ses özelliğinin nasıl bir etki yaratacağı şimdiden merak konusu. Spotify Live Audio özelliği nedir ve nasıl kullanılacak?

Spotify Live Sound Özelliği Green Room adı altında sunulacak

Spotify Canlı Ses Özelliği, uygulamanın konsepti gereği Green Room adı altında kullanıcılara sunulacak. Şirkete göre Live Audio özelliği popüler dijital müzik uygulamasına entegre edilerek platformdaki etkileşimi artıracak.

Yeşil Oda şu anda bazı iOS Beta kullanıcıları tarafından test ediliyor. Kararlı sürüm, bu yılın ikinci yarısından önce mevcut olmalıdır. Spotify’ın kurucusu ve CEO’su Daniel One şu açıklamayı yaptı:

“Tıpkı her büyük platformun izleyicilerinin birbirleriyle iletişim kurmasının bir yolu olarak onlara sahip olduğu videolu hikayeler gibi, canlı sesi de benzer şekilde görüyorum. Bütün platformların buna sahip olmasını bekliyorum. “

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir