Spotify kişiler için farklı verilerin toplandığı uygulama olduğundan dolayı kullanıcılar farklı İnternet sitelerinden alacakları yardımlar ile Spotify verilerini analiz edebiliyor. Mevcut verilerin analizi ile birlikte kişiler farkında olmadığı pek çok özelliğini de keşfetme şansına sahip olabilir. Eğer veriler ile ilgileniyor ve Spotify hesabınız üzerinden nasıl bir dinleme alışkanlığına sahip olduğunuzu öğrenmek istiyorsanız Spotify verilerinizi analiz edebileceğiniz 5 web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Spotify verilerinizi analiz edebileceğiniz 5 web sitesi

Spotify verilerinin analiz edilmesi için tercih edilebilecek web sitelerinde oldukça dikkatli olunması gerekiyor. Özellikle yeni açılmış çeşitli uygulamalar ve internet siteleri, güvenlik açısından mutlaka kontrol edilmeli. Zira sitelerde hesap verilerinin alınabilmesi adına kullanıcı adı ve şifre ile oturum açılması istendiğinden dolayı riskli sitelerde, çeşitli mağduriyetlerin yaşanabilmesi mümkün.

Stats for Spotify

Spotify analizi için tercih edilebilecek ilk sitelerden birisi Stats for Spotify. Güvenli olması nedeniyle en çok tercih edilen Stats for Spotify, son ay, son 6 ay ve tüm zamanlar gibi farklı zaman dilimleri içerisindeki en çok dinlenen parçaları, favori sanatçıları ve dinleme istatistiklerine göre en çok sevilen müzik türlerini kullanıcılara gösteriyor.

How Bad is Your Spotify

How Bad is Your Spotify ise tercih edilebilecek bir diğer alternatif. Ancak mevcut site daha çok kullanıcıların kötü yanlarını ön plana çıkarıyor ve müzik zevkini değerlendiriyor. Sunmuş olduğu eleştirileri ile kısa süre içerisinde popülerlik kazanan sistem, eğlenceli bir seçeneği değerlendirmek isteyenler tarafından tercih edilebilir. 

Obscurify

Daha çok bir sosyal ağ olarak çalışan Obscurify, kullanıcıların sistemdeki diğer kullanıcılar ile ortak yönlerini ve farklılıklarını ortaya çıkarıyor. Üstelik 10 yılın en iyi şarkıları konusunda çeşitli öneriler sunan sistem, yeni şarkı ve sanatçıların keşfedilmesini de sağlıyor. 

Zodiac Affinity

Astroloji odaklı olarak çalışan Zodiac Affinity, kişilerin beğendiği şarkılar ve şarkıcılar üzerinden çeşitli astrolojik bilgilere ulaşmasını sağlıyor. 

Discover Quickly

Listenin son sırasında ise Discover Quickly yer alıyor. Kullanıcıların yeni şarkılar ve çalma listelerini keşfedilmesini sağlayan Discover Quickly dinlenen şarkılar üzerinden yapılan analizler ile birlikte rastgele listeler oluşturulmasını sağlıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir