Şarkı sözlerinin senkronizasyonu için tasarladığı özelliğin test sürecini tamamlayan Spotify, Deezer ve Apple Music ile rekabet içerisinde olacağı bu yeni özelliği, pek çok cihaz desteği ile beraber tüm kullanıcılar için sundu. 

Dünyanın en çok kullanılan müzik uygulaması olarak adından sık sık söz ettiren Spotify, ABD ve daha pek çok ülkede testlerini tamamladığı şarkı sözü senkronizasyon özelliğini tüm kullanıcılar için aktif hale getirdi. Söz konusu bu özellik hem ücretsiz hem de Premium kullanıcılar tarafından da sorunsuz bir şekilde kullanılabilecek. Aynı zamanda Musixmatch tarafından da desteklenecek.

Birçok cihazda destek veriliyor

iOS, Android, masaüstü, TV ve konsollar için sunulan bu yeni özellik, şarkıların ”Şimdi Yürütülüyor” sekmesi üzerinde sosyal medya platformu için paylaş özelliği ile beraber sunulacak. Daha öncesinde ise Genius yardımı ile hikayeler ve şarkı sözlerini gösteren Spotify, sadece belirli şarkılarda bu destek bulunuyordu. Söz konusu bu yeni özellik ile beraber uygulamada bulunan pek çok şarkı için destek verileceğini belirten Spotify’ın, Deezer ve 2019 yılında şarkı sözleri özelliğini sunan Apple Music ile olan rekabetin daha da  kızışacağını belirtti.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir