Ubisoft, Splinter Cell olarak adlandırılan seriye yeni bir versiyon kazandırıyor. Splinter Cell Remake versiyonu kısa süre içerisinde piyasada yer alacak.

Ubisoft tarafından geliştirilen Splinter Cell için yeni bir güncelleme yapılacak. 8 yıl önce piyasaya sunulan ve 8 yıldan beri herhangi bir güncellemesi olmayan oyun için yeni remake hazırlayan Ubisoft, böylece hem oyunu sevenler için yenilik hem de oyunu ilk defa oynamak isteyenler için daha iyi bir seçenek sunacak.

Snowdrop Engine ile geliştirilen yeni versiyonda, 8 yıldan beri devam beklentisi içerisinde olan oyunculara da müjdeli Haber duyuruldu. Her ne kadar piyasadaki beklentisi oyunun yeni ve hikayenin devam ettirileceği versiyonu olsa da şirket oyunun ilk serisinin yeniden yapılmasına karar verdi. Ubisoft tarafından resmi bir şekilde duyurulan gelişmede üstelik özel bir video çalışması ile paylaşımlar yapıldı.

Splinter Cell Remake: Stepping Out of the Shadows geliyor

Yeni remake versiyonu için belirlenen isim Splinter Cell Remake: Stepping Out of the Shadows. Yeni oyun için hazırlanan özel tanıtım se şöyle;

Splinter Cell Remake için hazırlanan özel tanıtım videosu

Ubisoft cephesinden oyuna dair gelen açıklamada ise “Yeni bir Splinter Cell oyunu tasarlamanın bize ne ifade ettiğini görmek için acele etmeyeceğiz. Işıklar, gölgeler, animasyon teknikleri, oynanış, yapay zeka ve hatta sesler… Oyunun hayranları için tamamen yeni bir şeyler ortaya çıkarmak istiyoruz. Buna karşın 20 yıl önce oynadıkları şaheseri yeniden deneyimledikleri hissini de onlara yaşatmak istiyoruz.” denildi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir