Popüler konsol oyunu olan Spiderman Remastered yapımının merakla beklenen PC platformu satışa çıkıyor. Spiderman Remastered oyunu bugün itibariyle Steam’deki yerini aldı ve 499 TL fiyat etiketi ile ön siparişlere açıldı. Oyun 12 Ağustos tarihinde oynanabilir olacakken, ülkemizde beklenen bu yapım güncel kur ve yurt dışı fiyatları bakıldığı zaman normal bir fiyatla satışa çıktığını belirtelim. Spiderman Remastered sistem gereksinimleri de belli olurken, oyun için yapılan resmi açıklama ise şu şekilde: “Marvel iş birliği ile Insomniac Games tarafından geliştirilen ve Nixxes Software tarafından PC’ye optimize edilen PC için Marvel’s Spider-Man Remastered, Marvel’ın New York şehrindeki büyük suçlarla ve simgesel kötü karakterlerle savaşan, deneyimli bir Peter Parker’ı tanıtıyor. Aynı zamanda Marvel’ın New York şehrinin kaderini omuzlarında taşıyan Peter, karmakarışık kişisel hayatı ile kariyerini dengede tutmak için mücadele ediyor.”

Spiderman Remastered Steam’de satışa çıktı

88

Söz konusu oyun ilk olarak Playstation konsoluna özel olarak çıkış yapmış ve oyuncular tarafından olumlu bir geri dönüş almıştı. Oyunun PC sürümüne yönelik oyun notları ise şu şekilde açıklanıyor.

  • “PC için Optimize Edilmiş Grafikler: Geniş yelpazedeki cihazlara, kilidi açılmış kare hızlarına ve performans artıran NVIDIA DLSS ve görüntü kalitesini geliştiren NVIDIA DLAA gibi diğer teknolojilere verilen desteklerle çeşitli grafik kalitesi seçeneklerinin keyfini çıkarın.
  • Işın izlemeli yansımalar ve iyileştirilmiş gölgeler: Gelişmiş gölgeler ve çeşitli kalite modlarına sahip, çarpıcı ışın izlemeli yansıma seçenekleriyle şehrin canlandığını görün. -Ultra Geniş Monitör desteği: 16:9, 16:10, 21:9, 32:9 ve 48:9 çözünürlükleri dahil olmak üzere bir dizi ekran kurulumu desteği ile Marvel’ın New York’unun sinematik manzaralarının tadını çıkarın.
  • Kontroller ve Özelleştirme: Kablolu USB bağlantısında bir PlayStation DualSense™ kontrol cihazı kullanarak sürükleyici dokunsal geri bildirim ve dinamik tetik efektleri aracılığıyla Spider-Man olarak oynamanın nasıl bir his olduğunu deneyimleyin. Çeşitli özelleştirilebilir kontrol seçenekleriyle tam fare ve klavye desteğinin keyfini çıkarın.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir