20 Ekim 2023’te PlayStation 5 için piyasaya sürülen Spiderman 2 için daha önce 2024’e ertelenen New Game+ modunun çıkış tarihi netleşti.

Önceki oyuna kıyasla iyileştirilmiş bir oyun deneyimi sunan süper kahraman oyunu, eksik olan New Game+ (NG+) özelliğinden dolayı bazı oyuncular için hayal kırıklığı yaratmıştı. Çıktığı ilk 24 saat içinde 2,5 milyon adet satarak en hızlı satan PS 5 oyunu olan Spiderman 2 için NG+ modu 7 Mart 2024 tarihinde kullanıcılara sunulacak. NG+ sayesinde oyuncular daha önceki oyunlarından elde ettikleri güçlendirmeleri (karakter gelişimi, yetenekler vs.) kullanabiliyor ve tekrar karakter güçlendirmeyle uğraşmadan hikayenin tadını çıkarabiliyorlar.

Spiderman 2 PS5

New Game+ Nelerle Birlikte Geliyor?

2021 yılında duyurulan ve geçtiğimiz yılın sonlarında çıkan Spiderman 2 içerisinde oyuncular Peter Parker ve Miles Morales arasında geçiş yaparak farklı bir oyun deneyimi yaşayabiliyor.

İnsomniac Games tarafından sosyal medyada paylaşıldığı üzere 7 Mart günü gelecek güncelleme, NG+ desteği yanında yeni kıyafetler ve diğer yeni içerikler gibi bazı gelişimleri de beraberinde getirecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir