Sony tarafından geliştirilen, PlayStation 5 platformuna özel olarak yapılan 20 Ekim tarihinde Spider-Man 2 piyasaya sürüldü. Oyun, çıkışının ardından büyük bir başarı elde etti. İlk 24 saatte 2.5 milyonun üzerinde satış yaparak Sony tarihindeki en hızlı satan PlayStation Studios oyunu unvanını kazanmaya yolunda ilerledi.

Spider-Man 2, PlayStation tarihinin en hızlı satan oyunlar arasında yerini aldı.
Spider-Man 2, PlayStation tarihinin en hızlı satan oyunlar arasında yerini aldı.

Spider-Man 2: Unutulmaz Bir Macera

Insomniac Games tarafından muhteşem bir şekilde geliştirilen Spider-Man 2, Peter Parker ve Miles Morales’in eşsiz Spider-Man maceralarını oyun severlere sunuyor. Bu aksiyon dolu oyun, New York’un sokaklarında kötülükle savaşırken unutulmaz deneyimler yaşamanıza olanak sağlıyor.

Oyuncular ve eleştirmenler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Spider-Man 2 , Metacritic’te 91 eleştirmen puanı alarak oyun sektöründe yerini aldı. Öte yandan, 2.000’den fazla kullanıcı yorumuna dayalı puanlamada 8.8 gibi oldukça yüksek bir değere sahip bir oyun olarak sektöre hızlı giriş yapmış oldu.

Spider-Man 2’nin yaratıcı direktörü Bryan Intihar, oyunun kalitesini Marvel Sinematik Evreni filmlerine benzeterek, “Spider-Man 1 bizim Iron Man’imiz ve Spider-Man 2 gibi olsaydı Civil War gibiydi… Mantıksal olarak buradan nereye gideceğiz?” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Marvel hayranlarını heyecanlandıran gelişmeler ise kapıda bekliyor. Insomniac ekibi, PlayStation 5 için Wolverine temasına dayalı yeni bir Marvel oyunu üzerinde çalışmalarını yapmaya devam ediyorlar.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir