Dünyaca ünlü Japon teknoloji markası Sony tarafından bizzat geliştirilen yeni ekran teknolojisi ile gözlüğe gerek kalmadan 3D deneyimini tecrübe edebileceksiniz!

Sony’nin en güncel ürünlerinden biri olan Spatial Reality Display, Hindistan’da beklenmedik düzeyde ilgi gördü. Bu benzersiz ekran, 3D gözlüklere gereksinim duyulmadan gerçekçi görüntüleri izleme imkanı sunuyor.

Mimari, endüstriyel tasarım, mühendislik, cerrahi planlama aktiviteleri, inşaat, perakende, oyun geliştirme, tabelacılık, eğlence aplikasyonları gibi alanlarda kullanılacak olan bu özelliği herkes çok sevecek. ELF-SR2 isimli model, 27 inçlik bir ekranla geliyor. Çözünürlüğü ise 4K şeklinde ayarlanmış.

Yoğun düzeydeki çözünürlük ve sahip olduğu alan derinliği sayesinde içeriği 3D etkisi ile gösteriyor. Bunun yanı sıra yüksek hızdaki görüntü sensörleri ve düşük seviyedeki gecikme süresi ile hareket bulanıklığını azaltıp parazitleri yok ediyor.

Bahsi geçen geliştirilmiş ekranın sağladığı bir diğer işlev ise 10 bit işleme kabiliyetidir. %100 Adobe RGB renk desteği ile herkesin yüzü gülecek.

Sony’nin yeni cihazı ile gözlüksüz bir 3D deneyimine hazır olun

sony
sony

Yeni cihaz, kullanıcıların gözlerini eşleştirme yeteneğine sahiptir. Böylelikle dijital içeriğin 3 boyutlu versiyonunu gösterir ve gelişmiş yüz tanıma özelliği ile konforlu hissetmenizi sağlar. Sony ELF-SR2 Spatial Reality Display, Hindistan ülkesindeki yetkili Sony firması distribütörlerinden satın alınabilir. Fiyatı biraz tuzlu olsa da herkes tarafından merak ediliyordu. Net fiyat 700.000 INR yani 8.650 dolar olarak açıklandı.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir