Sony’nin yeni çıkaracağı amiral gemisi diye adlandırdığımız telefonların serisine XPeria5 serisine yeni bir üye gelecek.Sony Xperia 5 V adıyla çıkılması bilinen ve resmiyet kazanmasını beklediğimiz Geekbench’in veritabanında boy gösteren ve Geekbench’in kıyaslama testinden geçtiği iddia ediliyor.

sony

Telefonun önemli özelliklerinin ortaya çıkmasının ardından en çok dikkat çeken kısmı 16 GB RAM’i bulundurmasıydı. Benchmark testinin sonucu telefonun damarı olan Qualcomm Snapdragon 8 gen 2 işlemci bulunuyor.Bu kadar yüksek bir RAM ile böyle güzel bir işlemcinin bir arada olması dikkat çeken bir özellik oluyor.Bu da Xperia 5 V’in Samsung Galaxy S21 Ultra ve OnePlus 11 gibi 16 GB Ram’e sahip diğer telefonlarla aynı safhada olacağını gösteriyor.

Benchmark testine bakıldığı zaman Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip diğer cihazlarla neredeyse benzer puanlar aldığı gözlemleniyor.Bir sızıntı telefonun XQ-DQ72 model numarasını taşıdığını gösteriyor.Böylelikle telefonun diğer sızıntıları da çok rahat bir şekilde ortaya çıkıyor.Telefonun Geekbench’te tek çekirdekte 1439 puan aldığını , çok çekirdekte 5071 gibi yüksek bir puan aldığını da belirtebiliriz.

Sony Xperia 5V ne zaman sunulacak?

 Ne zaman çıkacağı konusunda kesin bir bilgi yok, bilinenler sınırlı. Fakat Benchmark testinin sonucunda ortaya çıkan sızıntı ve bilgiler yakın zamanda başka sızıntılarında ortaya çıkaracağını ve yeni bilgilere sahip olabileceğimizi ,telefonun resmi duyuru ve tanıtımının çok uzak olmadığını gösteriyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir