Sony, sosyal medya kanallarından yaptığı yeni duyuruda, PlayStation Plus’ın ücretsiz olacağını açıkladı. İşte yeni etkinlikle ilgili detaylar.

Sony, PlayStation Plus adını verdiği servis ile oyunlara ulaşmak ve sorunsuz bir oyun deneyimi yaşamak isteyenlere seçenek sunuyor. PlayStation kullanıcılarından ilgi gören program ile ilgili bu hafta sonu önemli bir etkinlik düzenlenecek. Online çok oyunculu hafta sonu adı verilen etkinlik kapsamında PlayStation Plus ücretsiz olacak.

Yeni liste açıklandı: PS Plus Kasım 2022 oyunları

PlayStation Plus ücretsiz olacak

Etkinlik, “27-28 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Online Çok Oyunculu Hafta Sonumuzda PlayStation Plus üyeliği olmadan en sevdiğiniz PS4 ve PS5 oyunlarında, online çok oyunculu modların keyfini çıkarın.” denilerek duyuruldu.  Resmi PlayStation Plus hesabından yapılan bu açıklama ile oyuncuların 2 gün de olsa, ücretsiz bir şekilde PlayStation Plus oyunlarını deneme ve online olarak oynama imkanı elde edeceği ortaya çıktı.

Etkinlik kapsamında aboneliği olmayan kullanıcılar, PlayStation Plus hesabı açarak 27 Ağustos ile 28 Ağustos tarihlerinde oyunları online olarak oynayabilecek. Açıklamalarda herhangi bir kriter ya da sınırlama olduğu belirtilmediğinden dolayı 2 gün boyunca, PlayStation Plus’taki etkinliğin zirveye ulaşması bekleniyor.

Tanıtımda GTA V, NBA 2K22 ve Call of Duty Modern Warfare tanıtımları yapıldı. Duyuru ise şöyle;

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir