Sony önümüzdeki yıl düzenlenecek olan CES 2024 etkinliğinde yer alacağını resmi olarak doğruladı. Bu büyük etkinlikte, Sony’nin en yeni teknolojik gelişmelerini ve inovasyonlarını sergilemesi bekleniyor.

Teknoloji dünyasının heyecan ile beklediği CES 2024 konferansı, 8 Ocak 2024 tarihinde Las Vegas’ta gerçekleşecek. Bu etkinlik, şirketlerin üzerinde çalıştıkları yenilikçi fikir ve teknolojileri sergiledikleri bir platform olarak biliniyor. Sony de bu etkinlikte yer alacağını resmi olarak doğruladı ve sunumunu resmi  YouTube kanalı üzerinden saat 17:00 PST’de canlı yayınlayacak.

Dünya çapında en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olarak tanımlanan CES, her yıl kameralar, televizyonlar ve diğer elektronik cihazlar gibi çeşitli teknolojik yenilikleri görmek için mükemmel bir fırsat sunuyor. Sony bu sene, “duyguları teknoloji ve yaratıcılık gücü ile dünyaya yayma” misyonuna odaklanmayı hedefliyor. Fakat şu anlık ne tür yenilikler sergileyeceğini açıklamamış olsa da, Sony Honda Mobility ile birlikte sahne alacağı düşünülüyor.

Sony, 2024 CES'e katılıyor

Sony, 2024 CES’e katılacağını resmi olarak doğruladı

Sony, 1977 senesinde ilk defa CES’e katılarak “dünyanın ilk CD oynatıcısı” gibi birçok yeni teknolojiyi beraberinde tanıttı. O günden bu yana şirket, etkinlikteki yaklaşımını farklılaştırarak, özellikle yaratıcılara destek olan girişimlerini ve teknolojilerini tanıtmaya odaklandı.

Sony’nin sadece PlayStation’a odaklanmayacağını unutmamak gerek. Ancak geçmiş CES etkinlikleri, oyun dünyası için heyecan verici haberleri beraberinde getirdi. 2023’te Sony’nin erişilebilirlik kontrol cihazı tanıtıldı. Bu cihaz 6 Aralık tarihinde piyasaya sürüldü. 2022’de ise PS VR2’nin tanıtımı yapıldı ve bu ürün 2024 yılının Şubat ayında raflardaki yerini aldı.

CES 2024, katılımcıların son ilerlemelerini gösterebilecekleri yoğun bir etkinlik olacak. Etkinlik organizatörünün istatistiğine göre , 150’den fazla şirketin etkinlikte yer alması bekleniyor. Katılımcılar arasında Lenovo, Samsung ve Intel gibi önemli teknoloji şirketleri de bulunuyor. Acaba teknoloji devleri bu yıl bize ne gibi sürprizler yapacak.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir