Sony, 2023 yılında en çok indirilen oyunların listesini açıkladı. Liste Bölgeler, Platformlar ve PS VR, PS VR 2 listede farklı kategorilere ayrıldı. Sony, çokuluslu şirketler topluluğu, Topluluğunun ana şirketidir. Sony, Dünya’nın en büyük tüketici elektroniği ve profesyonel elektronik üreticilerinin biridir.

En çok indirilen PS 5 listesinin başında ABD/Kanada Hogwarts Legacy yer alırken, Avrupa’da EA Sports FC 24 yer alıyor. ikinci sırada da Hogwarts Legacy yer almaktadır. ABD listesinin çoğunu NBA 2K24, Madden NFL 24 ve  MLB The Show 23 spor oyunları oluşturuyor.

Sony, En Çok İndirilen PlayStation Oyunları

Sony, En Çok İndirilen PlayStation Oyunları
Sony, En Çok İndirilen PlayStation Oyunları

Listenin diğer Popüler oyunlarının başında ise Call of Duty: Modern Warfare 3,Star Wars Jedi: Survivor ve Baldur’s Gate 3 yer almaktadır. PS VR2 oyunlar listesinde ise Pavlov oyunu her iki bölgede de indirme listelerinde hakimiyet kurmaktadır. En Çok İndirilen PS VR Oyunları listesinin başında ise Beat Sabre ve Job Simulator oyunları yer alıyor.

Hem PS4 hem de PS5 de ücretsiz oynanabilen oyunlar listesinde Avrupa ve ABD’de Roblox, Fortnite, Call of Duty: Warzone oyunları yer almaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir