WhatsApp artık hayatlarımızın ayrılmaz bir parçası haline geldi. Gün geçtikçe yeni gelen özelliklerle daha da kullanışlı hale gelmeye devam ediyor.

WhatsApp sms yazma ve görüntüleme özelliği
WhatsApp iPad kullanıcıları için yeni özellik geliyor!

WhatsApp, iPad ile uyumlu bir beta versiyonu TestFlight (Apple’ın uyguluma geliştiricilerine beta sürümlerini yayınlamadan önce test kullanıcılarıyla paylaşmaya yarayan araç) uygulamasıyla sunuyor. Bu yeni versiyonda, iPad’deki WhatsApp deneyimini geliştiren bir yardımcı mod sunulması bekleniyor.

WhatsApp iPad’e nasıl yüklenir?

  1. WhatsApp’ın beta sürümünü hem iPhone cihazınıza hem de iPad’e yükleyin.
  2. iPhone cihazınızda WhatsApp uygulamasını açın.
  3. Cihazdan WhatsApp Ayarları’na gidin.
  4. “Bağlı Cihazlar” seçeneğini bulun.
  5. “Bir Cihaz Bağla”yı seçin. Sonra, iPad cihazınızı kullanarak iPhone’unuzda oluşturulan QR kodunu tarayın.

Bu adımları tamamladıktan sonra, iPhone’unuzun internet bağlantısına ihtiyaç duymadan iPad cihazınızda WhatsApp’ı kullanabilirsiniz. Bu özellik ile iPad kullanıcıları için WhatsApp oldukça kullanışlı hale gelecek.

iPad ve Yeni özellikli WhatsApp

Tamamlayıcı mod, iPad cihazınıza gönderilen ve alınan tüm mesajlarınızı, iOS veya Android cihazlarınıza gerek kalmadan diğer cihazlarınızla senkronize edilmesini sağlıyor. Bu özellik, mobil cihazınınızın kapalı olması durumunda bile önemli mesajları almanızı sağlanması amaçlanıyor. Öte yandan, mesajlarınız ve aramalarınızın gizliliği uçtan uca şifrelenmiş olarak korunması sağlanmış olacak.

Bu yeni özellik için dikkate alınması gereken önemli noktalar

Yeni bir özellik olduğu için bazı dikkat edilmesi gereken noktaları mevcut. Aşağıda yer alan maddelere dikkat ettiğinizde uygulamayı rahat bir şekilde kullanabilirsiniz:

  • Bu bir beta sürümüdür, bu sebepten dolayı uygulamadaki bazı özellikler düzgün çalışmayabilir.
  • Durum güncellemeleri ve canlı konumla ilgili bazı özelliklerin işlevlerinde sorunlar olabilir.

Bu yeni özelliği kullanmadan önce bu etkenleri göz önünde bulundurmanız önemlidir. WhatsApp kullanıcı dostu bir uygulama için çalışmalarına devam ettiği görülmektedir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir