Bazı zamanlar akıllı telefonlarınızda Google açılmaya bilir ve servisler yanıt vermeyebilir. Bu noktada genel bir arıza olabilmekle beraber çeşitli ağ sorunları da olabilir. Benzer sorunlardan birisi olan “Sonuçlar alınamadı” sorununun çözüm yolları neler bu içeriğimizde bu çözümlere bakacağız. Daha çok Google servislerinde ve YouTube’da “Sonuçlar Alınamadı” hataları ekrana geliyor. Android ağ bağlantı sorunları kullanıcıların en büyük sorunlarından birisi olarak oldukça can sıkabiliyor. Gelin şimdi çözüm noktasında neler yapılabilir bakalım.

Android ağ bağlantısı sorun ve çözümleri

2 1578149677

İnternet bağlantısında yaşanan kopmalar bu sorunlara yol açabiliyor. Ayrıca modeminizin internet ışığı yanmıyor ve internet bağlantısı yok ise sorun internet servis sağlayıcınızdan kaynaklı da olabilmektedir. Gelin şimdi sonuçlar alınamadı ağ bağlantısı sorunları neden kaynaklanır bakalım.

  • Anlık internet bağlantı kesilmeleri
  • Telefonunuzun depolamasında yeteri kadar yer olmaması.
  • Google sunucularında yaşanan sorunla beraber Gmail ve YouTube uygulamalarında bağlantı sorunu olabilir.
  • İnternet bağlantınızın kesilmesi.
  • RAM belleğinizin aşırı dolu olması.
  • Safari ve Google Chrome tarayıcı kaynaklı sorunlar.

Çözüm noktasında ise sıralamış olduğumuz bu etmenleri kontrol etmenizi öneririz. Başlıca olarak internet bağlantınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Akabinde ise VPN bağlantınız var ise sonlandırmanızı ve tarayıcı önbelleklerini silmenizi öneririz. Ayrıca Google servislerinin güncellemelerini kontrol ederek gerekli yüklemeleri indirmenizi öneririz. Yaşanan bu bağlantı sorunları noktasında yapacağınız bu gibi çözüm yolları ile internet bağlantınızın gelmemesi problemini çözüme kavuşturabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir