Qualcomm, 2024 model Snapdragon Dev Kit bilgisayarını geliştiricilere tanıttı. Yeni Snapdragon PC, yüksek işlem gücü ve yapay zeka yetenekleri sunarak geliştiricilere önemli avantajlar sağlıyor.

Yeni Snapdragon Dev Kit, Qualcomm’un en yeni Snapdragon X Elite çiplerini içeriyor. Bu çiplerden birinin 4.6 TFLOP GPU’ya sahip olacağı belirtiliyor. Bilgisayar, 32 GB LPDDR5x RAM, 512 GB NVMe depolama alanı ve çeşitli girişlerle donatılmış olup, Mac mini ile aynı boyutlarda.

Neredeyse 1 kilogram ağırlığında olan bu bilgisayar, şeffaf ve siyah renk seçenekleriyle sunulacak. Ancak satışa sunulacak ürünlerin çoğunlukla siyah olacağı belirtiliyor. Bilgisayar, Wi-Fi 7 ve Bluetooth 5.4 desteği ile birlikte geliyor ve aynı anda üç 4K monitör çalıştırabiliyor.

Kullanıcıları, üç USB 4.0 Type-C portu, bir çift USB 3.2 Type-A portu, Ethernet, 3.5 mm ses jakı ve HDMI portları bekliyor. Birden fazla monitör kullanmak isteyenler en az bir USB-C kablosu veya adaptör takmak zorunda. Snapdragon Dev Kit, 180W AC adaptör ile birlikte geliyor.

Snapdragon Dev Kit 2024 Herkese Satılmayacak!

Qualcomm, yeni Dev Kit için bir başvuru formu aracılığıyla başvuruları kabul ediyor. Ancak, bu ürünün herkese açık olmadığını belirtmekte fayda var. Sadece belirli geliştiriciler bu ürüne erişebilecek.

Snapdragon Dev Kit 2024 Herkese Satılmayacak
Snapdragon Dev Kit 2024 Herkese Satılmayacak

Snapdragon Dev Kit 2024, güçlü donanımı ve geniş bağlantı seçenekleri ile geliştiricilere benzersiz bir Arm ve Windows deneyimi sunmayı hedefliyor. Bu yeni cihaz, geliştiricilerin daha verimli çalışabilmeleri ve yenilikçi projelere imza atabilmeleri için ideal bir platform sunuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir