Qualcomm’un yakında tanıtacağı Snapdragon 8+ Gen 2 yonga setini kullanacak telefon markaları belli oldu. Çinli telefon firmaları, Snapdragon 8+ Gen 2 yonga setine sahip yeni amiral gemisi telefonlarını piyasaya sürmek için hazırlık yapıyor. Bu yonga seti cihazlara gelişmiş performans ve hız aşırtmalı özellikler sunmayı vaat ediyor.

Xiaomi, Meizu, OPPO ve iQOO, Snapdragon 8+ Gen 2 Yongasını Test Ediyor

Snapdragon 8+ Gen 2 yonga seti şu anda Xiaomi, Meizu, OPPO ve iQOO gibi önde gelen Çinli markalar tarafından test ediliyor. iQOO 11s, Snapdragon 8+ Gen 2 yonga setinin gücünü sergileyen ilk telefon olarak 2023’ün üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülebilir. Ayrıca, Xiaomi Redmi K60 Ultra’nın da bu yeni yonga setini kullanması bekleniyor.

Snapdragon 8 Gen 2'nin ilk testi açıklandı

OPPO, Realme GT Neo 6 ve Gelecekteki OnePlus Modellerinde Snapdragon 8+ Gen 2’yi Kullanabilir

OPPO’nun hangi akıllı telefonunun Snapdragon 8+ Gen 2 yonga setini kullanacağı henüz net değil, ancak Realme GT Neo 6’nın bu güçlü yonga setine sahip olabileceği söyleniyor. Ayrıca, gelecekteki bir sürümünde OnePlus Ace 2 Pro’nun da Snapdragon 8+ Gen 2’yi benimseyebileceği tahmin ediliyor.

Snapdragon 8+ Gen 2 Kullanacak Telefon Markaları Belli Oldu

Çinli Markalar, Snapdragon 8+ Gen 2 Yonga Setine Erişebilecek

Digital Chat Station’a göre, ASUS, OnePlus, Redmagic ve Xiaomi gibi çeşitli Çinli akıllı telefon markaları, bu yılın ikinci yarısında Snapdragon 8+ Gen 2 yonga setine erişebilecekler. Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin hızlı bir varyantının artık sadece Samsung cihazlarıyla sınırlı kalmayacağı söyleniyor.

Snapdragon 8+ Gen 2, Performans ve Kullanıcı Deneyiminde İyileştirmeler Sunacak

Snapdragon 8+ Gen 2 yonga seti, popüler Çinli markaların yeni amiral gemisi cihazlarında kullanılacak ve performans ile kullanıcı deneyiminde önemli iyileştirmeler sunacak. Bu yonga seti, daha hızlı CPU, GPU ve gelişmiş AI işleme özellikleriyle öne çıkıyor, bu da üstün tek çekirdekli CPU performansı ve gelişmiş görüntü işleme özellikleri sağlıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir