Asus ExpertBook B3 adı verilen yeni model tanıtıldı. Snapdragon 7C Gen 2 işlemcisiyle dikkat çeken model, Windows 11’i destekliyor.

Asus, ExpertBook B3 Detachable adını verdiği yeni Windows-on-ARM dönüştürülebilir tableti piyasaya sürdü. Tablet adından da anlaşılacağı gibi, ayrılabilir klavyesiyle klavyeli ve klavyesiz kullanımları destekliyor. Destek ayağı sayesinde yatay ve dikey modda kolayca kullanılabilecek olan tablet,  mobil olarak tablet kullanmayı sevenlere hitap ediyor.

Asus ExpertBook B3 özellikleri neler?

61

Yapılan tanıtımda Asus ExpertBook B3 tüm ayrıntılarıyla ortaya çıktı. Tablette 10.5 inç LCD ekran bulunuyor. 1.920 x 1.200 piksel çözünürlüğü (16:10) ve maksimum 320 nit parlaklığı destekleyen panelde sRGB renk gamının %121’i kapsaması kullanımda esneklik yaratıyor.

Snapdragon 7c Gen 2 desteğine sahip ilk Windows dizüstü bilgisayar olarak da tanıtımı yapılan tablet, tüm bu güçlerini 4 GB / 8GB LPDDR4 RAM ve 128GB eMMC depolama alanı ile destekliyor. Asus ExpertBook B3; Windows 11 Pro, Windows 11 Home in S Mode ve Windows 11 Pro Education ile kullanılabilir durumda.

Özel kalem desteği, Asus ExpertBook B3’ün dikkat çeken bir diğer özelliği. Açıklamalara göre 15 saniyelik şarj ile 45 dakika kullanılabilecek olan kalem, üstelik özel saklama alanına da sahip. AI gürültü engelleme özelliği, 5 MP ön kamera ve 13 MP arka kamera tabletin öne çıkan diğer özellikleri.

MIL-STD-810H derecesi, USB-C (video çıkışı ve şarj desteği ile), 1 adet 3,5 mm birleşik ses jakı, Wi-Fi 5 (ac, 2×2) ve Bluetooth 5.1 özelliklerinin yer aldığı Asus ExpertBook B3 600 dolardan başlayan fiyatlar ile satılacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir