Anlık fotoğraf paylaşma uygulaması olan Snapchat bugün yayınlamış olduğu yeni güncellemede Linktree ile insanların işlerini ve diğer profillerini sergilemelerine izin vererek bio’da bağlantı linki koyma özelliği ile bir entegrasyon başlattı. 

Sosyal medya uygulaması Snapchat, içerik üreticilerin profillerindeki bağlantılara izin verme konusunda diğer sosyal medya uygulamalarına göre oldukça çok geç davrandı. Linktree ile yapılmış olan ortaklık sonrasında artık profili herkese açık olan kişiler Linktree profillerine bağlantılar eklemesine imkan tanıyor.

snapchat artik masaustunde

Snapchat’te Artık Profillere Bağlantı Eklemesi Yapılabilecek

Snapchat kullanıcıları, duyurulan ortaklık sonrasında herkese açık profillerine girerek “Düzenle” seçeneğine tıklayabilir ve “Web sitesi veya Linktree” seçeneğiyle Linktree (ya da başka bir hizmet) URL’sini ekleyebilirler.

Güncellemeyle birlikte, şirket üç aylık Linktree Pro özelliğini aktif hale getiriyor. Bu premium abonelik, en son tweet’leri, YouTube videolarını ve NFT kilidini gömerek e-posta ve telefon numarası toplama gibi ekstra özellikler sunuyor.

Linktree, içerik oluşturucular için bio-link aracını daha da geliştirmek amacıyla yeni ödeme hizmetleri ve sosyal medya entegrasyonları ekliyor.  Linktree, geçmişte TikTok ile birlikte çalışarak Profil Kit’i tanıtmış olan Avustralya merkezli bir şirkettir ve şimdi de Snapchat ile ortaklık yapıyor.

Snapchat, bu yılın başlarında içerik oluşturucularla paylaşılan reklam gelirini takipçi sayısı ve aylık Snap görüntülemelerine dayalı olarak uygun hale getirmek amacıyla programını genişletti.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir