Snapchat, masaüstü kullanıcılarını da unutmuyor! Şirket, ikonik artırılmış gerçeklik (AR) lenslerini Google Chrome uzantısıyla masaüstüne getiriyor. Geçtiğimiz yıl masaüstü kamera uygulamasını sonlandıran Snapchat, AR lenslerini yeniden kullanıcıların hizmetine sunuyor.

Yeniden Canlanan AR Deneyimi

Snapchat’in Chrome için Snapchat Kamera adlı uzantısı, web kamerası üzerinden AR lenslerini etkinleştirebiliyor. Bu sayede video görüşmeleri, canlı yayınlar ve video kayıtları gibi etkinliklerde lenslerden faydalanmak mümkün oluyor.

Yeniden Canlanan AR Deneyimi
Yeniden Canlanan AR Deneyimi

Kullanıcıların bu lenslere erişmek için Snapchat hesaplarıyla giriş yapmaları gerekiyor ve özel lensler oluşturup kullanabiliyorlar.

Esneklik ve Erişilebilirlik

Google Chrome’a AR lenslerinin eklenmesi, kullanıcılara daha fazla esneklik ve erişilebilirlik sunuyor. Bu sayede, Snapchat’in kimliğinin önemli bir parçası olan AR lensler, masaüstü deneyimine de entegre edilmiş oluyor. Snapchat’in AR lensleri, uygulamanın öne çıkan özelliklerinden biri olarak biliniyor ve şirket, bu özellikleri mümkün olduğunca geniş bir alana yaymak istiyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir