Sims benzeri oyun listemizde en eğlenceli simülasyonlara yer verdik. Electronic Arts?ın The Sims Mobile oyununu sevmeyenler için en iyi alternatifler bu listede.Yılların oyunu olan Sims size artık eğlenceli gelmiyorsa farklı alternatifler arayabilirsiniz. The Sims Mobile oyunu PC?deki kadar başarılı ancak oynanışı etkileyen bazı performans sorunları mevcut buda oynayış kalitesini düşürmekte. Sims benzeri oyun bulup listelemek zor oldu ancak değdi. Bu oyunların arasında Sims’e çok benzeyen fazla uygulama yok. İşte O Oyunlar; 

 1- The Sims Play;

 Sims keyfini android cihazınıza taşımak istiyorsanız bu oyunu indirebilirsiniz. Oyun  ortalama 1 Milyon indirmeye sahip ancak oyunda performans sorunları mevcut bu  yüzden  fazla tavsiye edilmez. Diğer oyunlara göz atabilirsin!

2- Virtual Families 2 

 Bu oyun Sims gibi grafiklere sahip. Oyunda şuanda bir hata mevcut değil performans ise   gayet iyi eğer Sims keyfini mobil cihazınızda tam deneyimlemek isterseniz hemen yükleyin!

3- Desperate Hausewives

Oyun oynanabilirliği akıcılığı çok iyi. Oyunun şuanda çok sayıda indirmesi mevcut kullanıcı yorumları ise olumlu yönde gitmektedir. Oyunu gönül rahatlığı ile indirebilirsiniz.

4- Habbo

 Oyun rol yapma simülasyonudur. Oyun çok eğlenceli fakat herzamanki gibi bazı sorunları var     ancak çok oynanan ve tercih edilen bir Sims alternatifi diyebiliriz

5- Line Play

 Line Play arkadaşınızla oynayabileceğiniz harika bir oyun diyebiliriz. Oyun içerisinde birçok ek altın kazanmak için bölüm mevcut buda daha hızlı gelişmenizi sağlıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir