2014 yılında çıktığından itibaren milyonlarca oyuncunun sevgisini kazanan Sims 4 ile hayranlar artık Sims 5’in nasıl olacağını merak ediyorlardı. EA, merakla beklenen bu sorulara cevap verdi. Sims 5 ücretsiz olacak.

Sims 5 ücretsiz olacak!
Sims 5

Sims 5 nasıl bir oyun olacak? 

EA, Behinde the Sims adlı bir video serisinde Sims 5’in oynanması ücretsiz bir oyun olacağını duyurdu. EA, Sims 5’i ”indirmesi ücretsiz” olarak tanımladığından oyuncular temel oyunu satın almak zorunda kalmayacak.

EA, ayrıca Sims 5’in herhangi bir abonelik veya enerji mekaniği gibi özellikler içermeyeceğini de belirtti. EA, Sims 5’te yapmak istedikleri şeyi şu şekilde açıkladı: “Çizgileri tam olarak nereye çekeceğimizi bilmek için biraz erken, ancak oyunun önündeki engelleri azaltmak ve herkese en geniş ortak sistemleri sunmak bizim için önemli çünkü bu, büyümek için en iyi temel gibi geliyor.”

EA, Sims 5’in ne zaman çıkacağı hakkında henüz resmi bir tarih belirtmedi. Ancak oyunun halen erken geliştirme aşamasında olduğunu söyledi. Bu da oyunun en erken 2023 yılının sonlarına doğru piyasaya sürülebileceği anlamına geliyor. EA, Sims 5 ile birlikte Sims 4’ün de yeni içerikler almaya devam edeceğini söyledi.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir