Sony’nin dünkü etkinliğinden ücretsiz bir oyun müjdesi de çıktı. Silent Hill: The Short Message PS5’te ücretsiz oldu. İşte detaylar.

Sony tarafından düzenlenen PlayStation State of Play tüm dünyada büyük ilgi gördü. Oyun severlerin yeni çıkacak oyunlarla ilgili bilgi alabildiği etkinlik pek çok yeniliğe ev sahipliği yaptı. Bunun yanı sıra Silent Hill: The Short Message adlı oyun için ücretsiz oyun müjdesi de verildi.

Silent Hill: The Short Message Serinin Yeni Oyunuydu

Silent Hill: The Short Message, geçtiğimiz yıllarda Silent Hill 2 Remake’e ek olarak geliştirilmişti. Yeni versiyonda PS5 kullanıcıları hedeflenirken bu konsola sahip oyuncular ücretsiz olarak oyunu oynayabilecek. Oyun geliştiricisi Hexadrive yeni versiyona çok daha güveniyor. Birinci şahıs kamera açısı ile oynanan oyunda, fragman da yine etkileyici grafikleri ortaya koyuyor. Fragmanda oyunun başlangıç noktası gösterilirken bir apartman başlayan hikaye, oyuncuları nasıl bir oyunun beklediğini net olarak gözler önüne seriyor.

Silent Hill: The Short Message Ücretsiz Oldu
Silent Hill: The Short Message Ücretsiz Oldu

Sony’den İlk Mesaj

Sony tarafından yapılan açıklamada “Yeni, modern bir Silent Hill yapmak istedik. Bunun bir parçası olarak çağdaş sorunları nasıl aşabileceğimizi araştırdık. Modern gençliğin internette ve telefon aracılığıyla nasıl iletişim kurduğuna ve psikolojik bir korku hikayesinde oynayabileceği rollere baktık. Örneğin, sosyal medyayla ilgili korkutucu bir şey, önemsiz bireysel yorumların bile toplu halde inşa edilip, üzerinize çöken bu ezici nefret dalgasına dönüşmesidir. “ denildi. Bu şekilde mesaj yayınlayarak ücretsiz müjdesini paylaşan Sony, Silent Hill 2’nin yeni yeniden yapım görüntülerini de paylaştı.

Bu ücretsiz versiyon dikkat çekse de Silent Hill 2 Remake çıkış tarihi açıklanmadı ve hala merak ediliyor. Sony de bu konuda sır vermezken “Ve son olarak, Silent Hill 2’nin yeniden yapımıyla ilgili haberleri sabırla bekleyen herkes için, yepyeni oyun görüntüleriyle birlikte en son fragmanımızı paylaşmak istiyoruz. Yeniden yapımla ilgili daha fazla ayrıntıyı herkesle paylaşabilmeyi umuyoruz. Bu yüzden lütfen bizi takip etmeye devam edin!” demekle yetindi. Silent Hill 2 Remake ile ilgili detayları aktarmaya devam edeceğiz.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir