Silent Hill ile ilgili bir şey karanlığın içinden bize doğru geliyor. Oyun dünyasının en perili kasabasına yapacağımız bir sonraki gezimiz hakkında yeni haberler var! İşte Silent Hill çıkış tarihi

Silent Hill, korku türünü şekillendirmeye yardımcı oldu ve oyuncuları yepyeni bir korku, endişe dünyası ile tanıştırdı. En rahatsız edici ruh halini aktarma yeteneği ile çarpık ve korkunç düşmanların bolluğu arasında oyun, oyuncuları en başından beri bağlamayı başardı.

Daha sonraki girişlerin adı değiştikçe, oyuna olan yaklaşımı da değişti. Silent Hill: Homecoming ve Silent Hill: Downpour formülü değiştirmek için ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Ancak bunu yaparken oyunun uzun süreli hayranlarını uzaklaştırdı. Sonuç olarak, on yıldır yeni bir Silent Hill oyunumuz olmadı.

İşte Silent Hill çıkış tarihi söylentileri

Yeni bir Silent Hill oyunuyla ilgili söylentiler, 13 Mayıs 2022’de, Dusk Golem adlı güvenilir bir oyun sızdırıcısının, birkaç resim de dahil olmak üzere potansiyel yeni bir Silent Hill projesi hakkında bilgi ifşa etmesiyle başladı.

Şimdi Konami, 19 Ekim 2022 Çarşamba günü BST’de yayınlanmış olan Silent Hill Transmission sırasında Silent Hill ile ilgili bazı haberlerin dünyayla paylaşılacağını onayladı. Yeni bir Silent Hill projesinin duyurusu olup olmayacağını henüz bilmiyoruz

Konami, P.T’nin oynanabilir bir teaser olduğu Silent Hills’in iptalinden bu yana Silent Hill serisi hakkında hiçbir şey açıklamamıştı. Seri, Hideo Kojima’nın ayrılmadan önce aktör Norman Reedus ile üzerinde çalıştığı giriş olduğu için Silent Hills’in şirketten tartışmalı çıkışına bağlandı. Bu, Konami’nin Silent Hills’i rafa kaldırmasına ve franchise için çizim tahtasına geri dönmesine yol açtı. Şimdi ise gözler 19 Ekim’de.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir