Son günlerde Silent Hill 2 Remake projesi ile ilgili hareketlilik hala devam ediyor. Bloober Team’in geliştirdiği oyunla ilgili geçmişte yayılan iptal haberleriyle ilgili, stüdyo yetkilileri Twitter platformunda oyuncuların sorularını yanıtladı. Ekip, önceki haberlerin doğru olmadığını vurgulayarak iptal iddialarını yalanladı. Ayrıca, tanıtımlar ve yeni duyurular konusunda Konami firması ile işbirliği yaptıklarını belirtti. Yani, oyunun geliştirilmesi Bloober Team’e ait olsa da, pazarlama ve duyurular konusunda Konami’nin aktif bir rol üstlendiğini ifade ettiler. Tüm bu söylentilere resmi bir cevap vererek, firmanın oyunun gelişimi konusundaki kararlılığını ve işbirliklerini netleştirdiklerini açıkladılar. 

Silent Hill 2 Remake Projesinde Hareket Devam Ediyor

Bloober Team’den Resmi Açıklama Geldi

Firmaların yapmış olduğu bu tarz açıklamalar oyuncuların panik olmasına sebep oluyor. Bloober Team resmi olarak  herhangi bir iptal durumunun söz konusu olmadığını açıklamış ve şu sözlerle ifade etmiş;

“Bloober Team olarak, Konami’nin Silent Hill serisine yönelik planlarının bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Ortağımızla birlikte, Silent Hill 2’nin yeniden yapımının en yüksek kaliteye ulaşmasını sağlamak için özenle çalışıyoruz. Geliştirme ekibimiz adına, yapımın sorunsuz ve programımıza uygun bir şekilde ilerlediğini açıklamak isteriz. Dünyanın dört bir yanındaki birçok oyuncunun oyunla ilgili haberleri sabırsızlıkla beklediğini anlıyor ve bağlılığınızı takdir ediyoruz. Ancak, biraz daha sabırlı olmanızı rica ediyoruz. Oyunun yayıncısı olarak Konami daha fazla bilgi paylaştığında, bu bekleyişe değeceğinden eminiz.

Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz!”

Şu an için sadece PS5 platformu için sunulan Silent Hill 2 Remake projesinin bu konsola 12 ay özel olduğu düşünülüyor. Dönemi ve çıkış tarihi konusunda ise hala resmi bir açıklama bulunmuyor. 

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir