SILENT HILL 2 Remake ile ilgili son günlerde gündemde yer alan iddialar, resmi açıklama ile netlik kazandı. SILENT HILL 2 Remake, PlayStation 5 ve Steam’e geliyor.

Korku türünün en iddialı oyunlarından birisi olan SILENT HILL, yeni oyunu ile konsol ve bilgisayarlara gelecek. KONAMI tarafından piyasaya sürülen oyunun yeni versiyonu SILENT HILL 2 Remake olarak adlandırılacak. Oyunların farklı versiyonları ve geliştirilme detayları şöyle;

  • SILENT HILL 2 – Bloober Team tarafından Akira Yamaoka ve Masahiro Ito iş birliğiyle geliştiriliyor (PlayStation®5 ve PC STEAM®)
  • SILENT HILL: Townfall –Annapurna Interactive ve No Code ortak yapımcılığında geliştiriliyor (Platformlar ileride açıklanacak)
  • SILENT HILL f – 60lı yılların Japonya’sında geçecek tamamen yepyeni bir hikâye (Platformlar ileride açıklanacak)
  • SILENT HILL: Ascension – tüm topluluğun SILENT HILL evrenini birlikte şekillendireceği yepyeni interaktif bir streaming serisi. 2023’te 7/24 yayında.

SILENT HILL 2 Remake özel bir versiyon olarak geliyor

Yeni versiyonda KONAMI; Bloober Team, besteci Akira Yamaoka ve sanatçı Masahiro Ito ile çalışmayı tercih etmiş. Böylece yeniden oluşturulan özel kasabada, ortam ve görseller de tamamen yenilenmi. Özel sesler ve oynanış ise SILENT HILL 2’nin çok daha heyecan yaratmsaını sağlayacka.  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Yapımcı Motoi Okamoto (Prodüksiyon Müdürü) “SILENT HILL, üst düzey bir yapım olarak geri dönüyor. SILENT HILL serisinin en popüler oyunlarından olan SILENT HILL 2’nin PlayStation® ve Steam® için piyasaya çıkacağını duyurmaktan gurur duyuyoruz. Bir grup korku oyunu uzmanı tarafından hayata döndürülen bu yüksek kaliteli remake’in sizlerle buluşması için heyecanlıyız.” dedi.

SILENT HILL 2 Remake konusu ne?

Yeni versiyonda da ana kahraman James Sunderland. Ölen karısından mektup almasıyla birlikte başlayan gizemli olayları araştıran kahraman, zorlu bir yolculuğa çıkıyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir