SHIBA INU, rekor üzerine rekor kırmaya devam ederken kripto para dünyasında eşine az rastlanır bir parametreye ulaştı. Günlük hacim ve mevcut değer aynı seviyelere ulaştı. Son dönemler içerisinde gözde kripto parası olarak adlandırılan SHIBA INU ya da SHIB her gün ayrı bir fiyat rekoru ile gündeme gelerek yoluna devam ediyor. Diğer köpek temasına sahip olan birimleri de devamında getiren SHIB sıradışı bir rekoru da beraberinde getirdi. 

SHIBA rekor kırmaya devam ediyor

12 15

Genel olarak kripto para dünyasında bir para biriminin halihazırda bulunan pazar değeri ile günlük hacmi birbiriyle aynı olmaz. Örnek vermek gerekirse Bitcoin veya Ethereum birimlerinin bu iki parametresi arasında çok büyük farklar olduğu düşünülüyor. Diğer birimlere bakıldığında ise benzer bir durum söz konusudur. Yalnızca USDT biriminin günlük hacmi şu an bulunan pazar değerinden çok daha fazladır. Ne var ki SHIB bu gidişatı değiştirmek için hareket ediyor gibi gözüküyor. 

0.00006896$ seviyesine kadar çıkarak rekor kırmayı başarırken haliyle günlük hacim ve halihazırda bulunduğu pazar değeri ile de rekor kırmayı başardı. Günlük hacim olarak 25 milyar dolar seviyelerinde bulunan mevcut bulunan değer de 26 milyar dolar civarındadır. Yani günlük hacmin bulunduğu pazar değerine oranı 0.9 olarak gerçekleşiyor. Belki de kripto para listesinin en altlarda yer alan bu oranı yasaklanan projeler bulmak adına mümkün olabilir fakat ilk olarak 100 arasında verileri bu denli eşitlemeye çalışmak gerçekten de büyük bir başarı olarak görülebilir. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir