Yakaladığı büyük sıçrama ile yatırımcısının yüzüne güldüren Shiba Inu, düşüşe rağmen ilgi çekmeye devam ediyor. Araştırmalara göre Shiba Inu, 1.2 milyon cüzdanda.

2020 yılının Ağustos ayı itibariyle piyasaya sürülen ve Dogecoin’e karşı sektörde rekabet yaratan Shiba Inu, popülerliğini koruyor. Sektör araştırmalarına göre 21 Temmuz, Shiba Inu için yeni bir kilometre taşı oldu. Zira tüm zamanların en yüksek yatırımcıya sahip olan Shiba Inu, bu gelişmelere paralel olarak yükselişini de pekiştirdi.

1.2 milyon adres Shiba Inu’yu tutuyor

Coinmarketcap’tan alınan verilere göre Shiba Inu bulunan adres sayısı 1.21 milyonu aştı. Kripto para dünyasında Dogecoin’in ardından ikinci sırada yer alana kripto para, balinaların da radarında. Zira kripto parayı adreslerinde tutan ilk 10 SHIB adresi, kripto paranın toplam yüzde 63’üne hakim durumda. İlk 50 adresteki oran ise yüzde 78,65’e kadar çıkıyor.

Shiba Inu yükselecek mi?

Son dönemlerde düşüşe geçen Shiba Inu için yatırımcıların beklentisi kuşkusuz yükselişe geçmesi. Sıfırlar atarak yatırımcısının yüzünü güldüren Shiba Inu, sektörel düşüşten etkilenmiş durumda. Zira son 8 aylık süre içerisinde sektördeki zarar 2 trilyonu aştı. Ancak geçtiğimiz hafta içerisinde yüzde 32 oranında değer kazanan Ethereum öncülüğünde yeni bir hareketlilik başladı. Dogecoin yüzde 12 oranında değer kazanırken Shiba Inu yüzde 15’e kadar yükseldi.

Shiba Inu’nun tüm zamanlardaki performansı ise şöyle;

Shiba Inu

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir