Sharp, yeni modeli için tanıtımını yaptı. Sharp Aquos R9 olarak adlandırılan yeni model tüm özellikleriyle piyasaya sürüldü.

Akıllı telefon dünyasının yenilikçi markalarından birisi olan Sharp, yeni modeli için tanıtım gerçekleştirdi. Sharp Aquos R9 adıyla duyurulan yeni telefon modelinde 240Hz ekran yenileme hızı gibi yüksek kapasiteli özellikler yer alıyor. Bu farkları ile telefonlarında fark yaratmak isteyen Sharp, oyun oynamak isteyenlere de hitap ediyor.

Sharp Aquos R9 Özellikleri

Şirketin en iddialı serilerinden birisi olan Aquos ailesine dahil olan Sharp Aquos R9, kameralarından diğer teknik özelliklerine kadar her bir detayında iddialı seçenekler sunuyor. Yuvarlak bir kamera adasıyla kullanım sunulacak. Bu adanın simetrik olmaması dikkat çekse de tasarımda farklılığa gidilmiş durumda.

Telefonlarda ekran büyüklüğü 6,5 inç olarak belirlenmiş. Bu da oyun oynamayı sevenler için bu büyük ekran kapasitesi dikkat çekici. Pro-IGZO OLED ekranın kullanıldığı telefonda büyük ekrana rağmen 240Hz ekran yenileme hızı desteklenecek. Oyuncu monitörleriyle yarışabilecek düzeyde olan bu özellik, kullanıcıların iddialı bir modele sahip olmasını sağlıyor. Ekrandaki diğer özellikler ise 1500 nit parlaklık, Dolby Vision.

Sharp Aquos R9 Tanıtıldı!
Sharp Aquos R9 Tanıtıldı!

İşlemci cephesinde ise yeni Snapdragon 7+ Gen 3 işlemci kullanılıyor. 12GB LPDDR5X RAM teknolojisi, 256 GB depolama alanıyla desteklenen telefonda yüksek RAM kapasitesi ile hızlı işlemlere imkan tanınıyor. 5000mAh kapasiteli depolama alanı ile desteklenen telefon Android 14 ile yeni bir işletim sistemi deneyimi sunacak. NFC ve Bluetooth 5.4 özelliklerinin yer alacağı model için kamera özellikleri ise şöyle;

  • 50,3 MP OIS’li f/1,9 diyafram aralığında ana kamera
  • 122 derece geniş açılı 50,3 MP f/2,2 ek kamera
  • 50,3 MP selfie kamerası

Satın alma öncesinde yeşil ve beyaz olarak iki farklı renk seçeneği sunacak Sharp, yeni modeli için yüksek beklentilere sahip.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir