Sensormatic, bugün gerçekleştirdiği etkinlikte yeni yol haritası ve planlarını paylaştı. Açıklamalara göre Sensormatic bundan sonraki süreçte Securitas Technology adıyla hizmetlerini sürdürecek.

Türkiye’nin alanında lider şirketlerinden birisi olan Sensormatic, isim değişikliğine gidiyor. Kurulduğu ilk günden günümüze kadarki süreç içerisinde elektronik güvenlik ve iş zekâsı entegratörü olarak başarılı çalışmalara imza atan şirket, Sensormatic yerine Securitas Technology adını kullanacak. İsmin Securitas Technology olarak belirlenmesinde ise şirketin Securitas Grubu’nun bünyesinde yer alması etkili oldu.

Değişiklik sadece isimde olacak

Securitas Technology Avrupa Başkanı İsmail Uzelli
Securitas Technology Avrupa Başkanı İsmail Uzelli

İsim değişikliği ile ilgili etkinlikte konuşma yapan Securitas Technology Avrupa Başkanı İsmail Uzelli, değişikliğin sadece isimde olacağını ve hizmetlerin aynı şekilde sunulmaya devam edeceğini aktardı. Securitas Technology Başkanı Uzelli,  “Teknoloji alanında kararlı adımlarla ilerliyoruz. Securitas Grubu, müşterilerine yenilikçi, yüksek kaliteli ve sürdürülebilir güvenlik hizmetleri sunmaya devam etmek için 2010 yılından bu yana 38 şirket satın aldı. Bu yıl yaptığı Stanley Security ve Healthcare satın alması teknoloji alanında uzun yıllardır devam ettirdiğimiz stratejimiz için önemli bir dönüm noktası oldu. Bu satın alma ile elektronik güvenlik ciromuzu ikiye katlayarak dünyanın en büyük ilk 3 elektronik güvenlik entegratörü arasında yerimizi aldık. Bu yeni oluşum tüm dünyada “Securitas Technology” adı ile faaliyet gösterecek. Sensormatic olarak biz de Securitas’ın dünya güvenlik endüstrisini değiştirecek adımlarına eşlik etmek üzere, uzun yıllardır büyük gururla taşıdığımız Sensormatic adını bırakarak, faaliyetlerimize Securitas Technology ismiyle devam etme kararı aldık. Şirket faaliyet alanımız ve Türkiye organizasyonumuz mevcut hali ile hizmet vermeye devam edecek.” dedi.

Securitas Technology hizmetleri geliştirilecek

Türkiye’de 12 farklı sektörde hizmet veren Securitas Technology, yeni oluşum kapsamında hizmetlerini geliştirecek. 2011 yılındaki birleşme ile Securitas Grup bünyesinde çalışmalarını sürdüren Securitas Technology, bu süreç içerisinde 30 yıllık deneyimi ve 300’e yakın çalışanı ile yeni ismiyle hizmetlerini sürdürecek.

Securitas Technology’in bugüne kadarki çalışma hayatına değinen İsmail Uzelli, müşteri memnuniyetini önemsediklerini vurgulayarak “En büyük müşterilerimiz ile ortalama 20yıl süreyle çalışıyoruz. Sürdürülebilir başarımız müşterimizi dinlemekten ve sunduğumuz müşteri deneyimi ile uzun soluklu iş birlikteliği kurmaktan geliyor. Biz kurulduğumuz günden bu yana her zaman müşteri odaklı olduk. Her zaman müşterilerimizin güvendiği, sürdürülebilir çözümler sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Bulunduğu her yerde ve alanda aynı kalitede hizmet verebilen, gerçek anlamda global varlığa sahip tek elektronik güvenlik entegratörüyüz. Hem lokal hem de globaldeki inovasyon yeteneğimiz ile değer önerimizi güçlendiriyoruz. Müşterimizin ihtiyacına bütünsel yaklaşıyoruz. Teknolojilerimizi, sunduğumuz diğer güvenlik hizmetleri ile tek çatı altında sunuyoruz. Bunu dünyada yapabilen tek şirketiz. Global dönüşüm programlarımız ile teknolojik ve organizasyonel yapımızı güçlendiriyor, müşteri deneyimimizi her geçen gün daha da iyileştiriyoruz.”dedi.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir